Kristalia

Kristalia

Al sinds het prille begin in 1994 besteedt Kristalia speciale aandacht aan innovatieve ontwerpen en projecten. Meubelen een ritme geven, dat maakt voor de oprichters het verschil tussen een gewoon meubel of een designmeubel. Met hun voorliefde voor Jazz is ritme geven dan ook geen enkel probleem. Dingen die worden ondekt in de route van idee naar product moeten volgens de visie van Kristalia niet verborgen worden. Integendeel, die moet tentoongesteld worden, zodat het unieke karakter van Kristalia behouden blijft.

Producten 1-12 van 76

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 76

Pagina
per pagina

De oorsprong van Kristalia

Inmiddels 25 jaar geleden werd Kristalia opgericht door een paar jonge, lokale ondernemers met twee passies: ontwerpen en jazz. Beide passies hebben de oprichters weten te combineren toen zij in 1994 begonnen met Kristalia. Voor het ontwerpen van de designmeubelen namen de oprichters een kijkje in hun directe omgeving. In Noordoost-Italië waar het bedrijf zich gevestigd heeft. Bergschoenen, de productie van auto-onderdelen, kleding en gebreide goederen; daar zagen zij wel iets in. Ze besloten toen deze producten een nieuw ritme te geven. Een innovatief design.

Voor Kristalia is de relatie met ontwerpers en makers de sleutel tot het tot stand komen van nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Een goede en duurzame relatie opbouw en openstaan voor nieuwe talenten maakt dit mogelijk.

Een belangrijk kenmerk van Kristalia is het minimalistische design. Al het overtollige, op het ritme na, moet dan ook worden verwijderd. Een meubel dat toont wat het in de essentie moet zijn is hoe Kristalia haar design wil laten zien: eigentijds, veelzijdig, nuttig en open.

De bestsellers van Kristalia bij Pot Interieur

Kristalia heeft verschillende bestsellers in het assortiment die graag bij u onder de aandacht willen brengen, zoals de bekende Kristalia Sushi tafel. De ontwerper van deze elegante tafel is Bartoli Design. De tafel is beschikbaar in verschillende materialen en afwerkingen, zowel als vaste tafel als uitschuifbare varianten. Zelfs voor buitenshuis bestaat er een geschikte Sushi tafel!

Verder willen wij u voorstellen aan de Kristalia Thin-k tafel. Deze tafel overtuigd door het eenvoudig en slank ontwerp van Luciano Bertoncini. Het tafelblad is slechts 6 mm dik, verkrijgbaar in diverse materialen en afmetingen. Ook deze tafel is tevens leverbaar als uitschuifbare variant.

Ook voor buiten heeft Kristalia een mooie collectie ontwikkeld, zoals de bekende Kristalia Elephant outdoor stoel. De stoel is vervaardigd uit gelakt staal, waardoor hij zeer geschikt is voor alle weersomstandigheden. U kunt voor deze tuinstoel kiezen uit twee onderstellen en de stoel zelf is uit te voeren in uiteenlopende kleuren. Deze tuinstoel is tevens verkrijgbaar voor binnenshuis!

Wilt ook u dat de fraaie minimalistische ontwerpen van Kristalia uw interieur komen verrijken? Kom ze bewonderen in onze winkel en laat u inspireren door deze en meer dan 400 andere top designmerken. Wanneer u al een voorkeur heeft kunt u het beste even contact met ons opnemen om er zeker van te zijn dat wij uw lievelings product(en) op dit moment in de showroom hebben staan. Dat voorkomt teleurstellingen. Wij zijn officiële Kristalia dealer en kunnen u met gemak voorzien van uw ideale Kristalia meubel.

^