Betalen bij Pot Interieur

Betalen

Betalen bij aflevering aan de chauffeur

Bij bestellingen boven de € 500,- kunt u ervoor kiezen om het artikel pas te betalen bij aflevering aan onze chauffeur. Dit kan per pin of contant. Als u voor deze methode kiest wordt er vooraf een orderbevestiging naar u verstuurd. Daarbij vragen wij een aanbetaling van slechts 10% vooraf bij bedragen < €10.000,-. Bij bedragen vanaf €10.000,- vragen we een aanbetalingspercentage van 25%. Neem hiervoor contact met ons op via verkoop@pot.nl. De order wordt vervolgens door u bevestigd en de bestelling zal dan in gang worden gezet. U kunt daarnaast ook veilig en vertrouwd via uw creditcard betalen. Ook kunt u iDEAL gebruiken.

Via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u internetbankieren gebruikt, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij pot.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Creditcard (alleen online!)

Daarnaast kunt u ook veilig met Visa en Mastercard creditcards betalen bij pot.nl.
(Let op: met credit card kunt u niet in de winkel betalen!)

Online betalen met uw creditcard werkt als volgt:

  • Op de betaalpagina kiest u het type creditcard waarmee u wilt afrekenen vervolgens vult u het volledige creditcardnummer, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode in (deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van uw creditcard).

Bancontact/Mistercash

Met Bancontact/Mistercash kunt u ook vertrouwd, veilig en eenvoudig online uw aankoop afrekenen.

Dit gebeurt in 3 stappen:

  1. verificatie, wanneer de klant zijn pincode invoert, wordt gecontroleerd of het saldo op de rekening van de kaarthouder toereikend is.
  2. berekening, of de uitwisseling van financiële informatie tussen issuer en acquirer.
  3. verwerking van de effectieve betaling.

Belfius

Als een van de grootste Belgische banken is de betaalmethode van Belfius een vaste waarde op de Belgische markt. Met Belfius kunt u vertrouwd uw aankoop afrekenen.

KBC

Met KBC kunt u eenvoudig online uw aankoop afrekenen. Wanneer u kiest voor KBC komt u automatisch terecht in de vertrouwde, veilige online omgeving van KBC (KBC Touch of KBC Mobile) en kunt u de aankoop bevestigen.

^