Bonaparte

Bonaparte

Bonaparte is de tapijtcollectie van Tarkett en vertegenwoordigt expressieve levensstijlen in de vorm van hippe en trendy, maar ook romantische vloerkleden. Tarkett is al meer dan tachtig jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteitstapijten. Naast Bonaparte is Tarkett bekend van nog twee andere merken: Desso en Parade. Alle drie de merken hebben een door hun jarenlange ervaring een uitstekende reputatie als leveranciers opgebouwd. Bonaparte bestaat uit een collectie met een rijke traditie in de productie van consumenten tapijten. Tapijten van het merk Bonaparte worden gekenmerkt door klasse, moderne designs en kwaliteit. Tarkett werd in 1997 opgericht.

Vloerkleden & tapijten van Bonaparte

Een tapijt zorgt al snel voor een warme en huiselijke sfeer waarin men zich direct thuis en geborgen voelt. Wanneer er onder het tapijt ook nog eens een ondervloer wordt aangebracht zorgt een tapijt niet alleen voor een prettige sfeer maar werkt bovendien geluiddempend en isolerend. Een vloerkleed maakt van uw interieur één geheel, het maakt uw interieur compleet. Bekijk ons volledige aanbod vloerkleden, of kom langs in onze winkel om extra inspiratie op te doen.

Het assortiment vloerkleden en tapijten van Bonaparte reikt enorm ver. Het merk kent eindeloos veel modellen. Graag laten wij u kennismaken met diverse modellen uit de collectie. Om te beginnen de Bonaparte Esprit, een zachte vloerbedekking met een grove structuur die geïnspireerd is op ruige landschappen en rotsen. Zo haal je de natuur in huis. Naast de Esprit is een goedlopend model de Bonaparte Montana, die met zijn chique, krachtige kleurenreeks inspeelt op de retro woonstijl uit de jaren vijftig en zestig. Een mooi vloerkleed om te combineren met een mix van moderne en vintage meubelen en accessoires voor een retro maar toch eigentijds interieur. De Bonaparte vloerbedekkingen zijn tevens geschikt als trapbekleding.

Verder kent de collectie ook nog het Bonaparte Roxy tapijt. Met zijn gekrulde, gesneden pool en levendige lichtdonker effect, zorgt het vloerkleed voor een jonge, expressieve en moderne look. Wilt u meer zachtheid creëren in een vergrijsde en natuurlijke tint? Dan is het Bonaparte Vincent vloerkleed wellicht meer geschikt voor u. Het is de design klassieker onder de zachte vloeren en brengt meer sfeer voor zowel de slaapkamer als woonkamer.

Met een vloerkleed of tapijt van Bonaparte bent u bovendien verzekerd van een verantwoorde keuze. Niet alleen dragen ze bij aan een gezondere en prettigere leefomgeving, ze zijn bovendien vervaardigd uit natuurlijke materialen die recyclebaar zijn. Echte Cradle to Cradle producten. Wanneer duurzaamheid ook bij u hoog op de lijst staat zijn de kleden en tapijten van Bonaparte de juiste producten voor u en uw interieur.

Soorten en stijlen Bonaparte bij Pot Interieur

Of u nu op zoek bent naar een tapijt of vloerkleed op maat met een hoge pool, een bouclé structuur of een uitgesproken print, in de collectie van Bonaparte vindt u zeker wat u zoekt. Laat u inspireren in onze showroom op de afdeling woonstoffering waar een deskundig adviseur u graag verder helpt met het vinden van het geschikte vloerkleed voor u! Natuurlijk kunt u ook vast contact met ons opnemen om uw wensen en vragen te bespreken voordat u langskomt.

^