Joli

Joli is dé creatie van het Belgische bedrijf Ghekiere Industries. Joli werd opgericht in 1996 en specialiseert zich sinds het prille begin in de productie van (tuin)meubelen in onder andere metaal, aluminium en inox van hoge kwaliteit. De huidige collectie bestaat uit tafels en stoelen die innovatief zijn op het gebied van materialen en stabiliteit en die helemaal passen binnen de nieuwste designtrends.

Joli is vakmanschap

Joli's design voor buitenshuis is op aanvraag op maat verkrijgbaar. Stuk voor stuk zijn de tuinmeubelen resultaat van echt vakmanschap. Dankzij deze unieke en met de hand gemaakte uitvoeringen in uiteenlopende stijlen, een scherp oog voor detail en een neus voor recente ontwikkelingen op het gebied van de nieuwste trends slaagt Joli er in om zowel tijdloos moderne als trendy designs aan te bieden.

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Joli voor binnen- en buiten

Wie denkt dat de meubelen van Joli enkel voor buiten te gebruiken zijn, heeft het mis. Joli houdt ervan om binnen- met buitenmeubelen te combineren. Door de functionaliteit van de specifieke designs zijn de tafels en stoelen zowel binnen als buiten toe te passen. Dankzij het duurzame karakter zijn de meubelen eenvoudig in onderhoud en bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

Materiaalsoorten

De tafels van Joli kunnen worden uitgevoerd met een blad in diverse materiaalsoorten. Graag geven wij meer informatie over de eigenschappen:

  • Matilux: is extra helder glas dat aan de bovenzijde gezuurd is en waarvan de onderzijde gekleurd is
  • WOG: staat voor Wood-On-Glass. Door getemperd zwart glas als solide en stabiele ondergrond te gebruiken, kan het massieve houtlaagje beperkt blijven tot 1,5mm. zonder barsten. De schuin gefreesde glasrand, die weerstand biedt aan stoten van harde voorwerpen, draagt bij aan het optische effect. Het geheel oogt uitgesproken dun. Zo gaan kracht en vormvastheid samen met elegante verfijning.
  • Xeramica (6+6mm of 13mm): bestaat uit mineralen die onder hoge druk en bij hoge temperatuur worden samengeperst tot een zeer dichte homogene structuur. Het keramiek is volledig kras- en UV-bestendig.

Joli bij Pot Interieur

Pot interieur is officiële Joli dealer. Hierdoor kunt u de mooiste items van dit merk probleemloos via ons bestellen. Doe inspiratie op in onze winkel of maak vast een mooie selectie in deze categorie. Wat dacht u bijvoorbeeld van de functionele Joli Fizz Rope Low stoel. Deze rotan stoel is bestand tegen alle weersomstandigheden en geeft uw tuin een frisse lichte uitstraling. Zoekt u eerder een moderne tafel? Dan is de Joli Curve tafel zeker een geschikte kandidaat. Bij Pot interieur is deze tafel in de maat 300 x 110 x 75 cm nu direct uit voorraad leverbaar. Wanneer siert hij uw terras?
De fraaie meubels van Joli in het echt zien? Wij zien u graag in onze winkel of neem alvast contact met ons op en vraag naar de beschikbaarheid!

^