SAHCO

SAHCO

Als het op kwaliteit aankomt, dan is compromissen sluiten geen optie. Dat geldt ook voor het Duitse merk SAHCO. U voelt direct wanneer u de SAHCO stoffen in handen heeft. Het betreft de beste materialen die technisch gezien perfect zijn afgewerkt. Ze geven een uitstraling van luxe aan uw interieur. De stoffen van SAHCO zijn nooit over de top, dessins zijn dan ook subtiel en helemaal van nu. SAHCO stoffen zijn een investering in uw interieur en de perfecte keuze als het op tijdloze elegantie aankomt.

SAHCO gordijnen

Vanwege de kwalitatief uitstekende collectie gordijnen met luxueuze uitstraling, zijn de SAHCO stoffen niet voor niets terug te vinden in de mooiste designinterieurs van woningen, hotels en jachten. Ondanks de luxe elegantie van de SAHCO gordijnen bieden de stoffen toch nog altijd iets nonchalants. De kwaliteit van de gordijnen is niet alleen met het oog waarneembaar, ook wanneer u de stoffen aanraakt dan voelt u dat het een kwaliteitsproduct betreft.

Het bijzondere merk creëert haar collectie in samenwerking met topdesigners, zoals Ulf Moritz en Bruno Triplet, aan wie u met een gerust hart het ontwerpen van een gordijncollectie kunt overlaten. De collectie bestaat niet alleen uit exclusieve en chique gordijnen, maar SAHCO beschikt ook over een selectie prachtige basic gordijnen, die rust en warmte brengen in uw woonkamer of slaapkamer. Een luxe uitstraling op natuurlijke wijze creëert SAHCO met materialen als linnen of zijde, maar ook andere stoffen behoren tot de collectie gordijnen. Er zit ongetwijfeld iets tussen dat past in uw interieur.

SAHCO stoffen bij Pot interieur

Bij Pot interieur werken wij alleen samen met de beste merken en daar vallen natuurlijk ook de stoffen van SAHCO onder. SAHCO produceert al sinds 1831 de meest exclusieve en hoogwaardige gordijnstoffen, maar ook andere interieurstoffen. Samen met zijn zoon specialiseerde hij zich in het importeren van fijne tapijten, zijde en meubelstoffen. Rijke texturen, verfijnde kleuren en klassiek design kenmerken textiel dat van SAHCO afkomstig is. SAHCO heeft niet voor niets al menig prijs in de wacht gesleept, zoals de Iconic Award en de Interior Design Award.

In mei 2018 werd Sahco overgenomen door Kvadrat, een van 's werelds toonaangevende design textielbedrijven. Dit bedrijf is gevestigd in Denemarken. Een spannende nieuwe fase met een nieuw creatief team en samengevoegde kennis en ervaring.

We nodigen u graag uit in onze woonwinkel om de stoffen van SAHCO te komen bekijken op onze afdeling woonstoffering. Bovendien is een van onze deskundige stylistes u graag van dienst met het maken van de juiste keuze.

^