Minotti

Minotti

Minotti is een van de meest toonaangevende designmerken op internationaal niveau. Het Italiaanse bedrijf werd opgericht in 1948 door Alberto Minotti en groeide al snel tot een van de grootste namen in de designwereld. Na zijn dood in 1991 kregen zijn jongens Renato en Roberto Minotti de teugels in handen en met succes! In samenwerking met architect Rodolfo Dordoni, die benoemd werd tot artistiek leider en coördinator van alle collecties van het bedrijf, houden zij nog altijd vast aan de creativiteit, stilistische kenmerken en elegante principes.

Producten 1-12 van 69

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 69

Pagina
per pagina

Het assortiment van Minotti

Minotti is één van de meest toonaangevende Italiaanse meubelmerken met waarschijnlijk we; het grootste assortiment als het gaat om designbanken, fauteuils en tafels. De zitelementen waarmee de Minotti banken zijn samen te stellen zijn modulair en daardoor aan te passen aan uw smaak, ruimte en leefcomfort. Neem bijvoorbeeld de Minotti Andersen bank en de Minotti Hamilton bank. Met de Minotti meubelen bent u gegarandeerd van kwaliteit én een uniek item in uw interieur die een bijzonder gevoel met zich meedragen.

Maak kennis met het Italiaanse ontwerp van de Minotti bank

Minotti is één van de meest toonaangevende Italiaanse meubelmerken. Met wellicht het grootste assortiment als het gaat om design banken, fauteuils en tafels. De zitelementen waarmee de Minotti banken zijn samen te stellen zijn modulair en daardoor aan te passen aan uw smaak, ruimte en leefcomfort. Neem bijvoorbeeld de Minotti Andersen bank en de Minotti Hamilton bank. Met de Minotti meubelen bent u gegarandeerd van kwaliteit én een uniek item in uw interieur die een bijzonder gevoel met zich meedragen...
Heeft u altijd al een Minotti sofa, fauteuil of tafel willen hebben? Minotti is een van de meest toonaangevende Italiaanse meubelmerken met misschien wel het grootste assortiment!

Kies een prachtige Minotti sofa, tafel of fauteuil

De veelzijdigheid van Minotti zorgt ervoor dat u eenvoudig een prachtige en stijlvolle combinatie maakt in uw interieur, zoals een bank met bijbehorende stoel en tafel. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Minotti Aston Sofa, die dankzij het compacte design in ieder interieur past. Ook de toonaangevende Minotti Andersen Sofa en Minotti Hamilton Sofa vormen een ware aanwinst voor uw interieur. De zitelementen waarmee deze banken zijn samen te stellen, zijn modulair. Dit betekent dat u deze aanpast aan uw smaak, ruimte en leefcomfort. Ideaal voor iedere soort woonruimte.

Bewonder al ons designmeubilair in onze winkel

U geniet van ruim 15.000 m² aan inspiratie, woongenot en interieur als u onze winkel binnenstapt. Graag inspiratie op doen of het meubilair van Minotti in het echt bewonderen? U bent altijd bij ons welkom.

^