Pastoe

Pastoe

Pastoe investeert in vernieuwing en ontwerp: meubels brengen die verrassend actueel zijn en dat ook blijven. Esthetisch duurzaam en kwalitatief hoogstaand zijn begrippen waarin bij Pastoe veel tijd wordt besteed: door meubelmakers en door ontwerpers die met veel overgave en passie werken. Hieraan ontlenen de ontwerpen hun kracht: doordachte meubelen met een verrassende eenvoud. Comfortabel en aangenaam om naar te kijken, nooit opdringerig en zelfs verbazingwekkend vertrouwd. Puur en eerlijk, alsof ze er al jaren zijn geweest. Want een product moeten meer zijn dan alleen de buitenkant. Zij moet persoonlijkheid hebben; je moet ervan kunnen houden, je eraan kunnen hechten. Het product moet waardig oud kunnen worden.

3 producten

per pagina

De Pastoe collectie

Pastoe heeft inmiddels verschillende iconische modellen uitgebracht, zoals de Pastoe Vision Next kast, nu uit voorraad leverbaar, ook in rood! Deze kast past voor zijn minimalistisch en strak design in ieder interieur. Met behulp van het druksysteem zijn de deuren gemakkelijk te openen en te sluiten. Zonder handvaten.

Ook de Pastoe Frame kast is een prachtige verschijning. Deze stijlvolle kast brengt een vleugje retro in uw moderne interieur. Hij is ontworpen door Joost van der Vecht en vervaardigd uit massief Amerikaans notenhout.

Een andere geweldige kast uit de Pastoe collectie is de Pastoe Vision Elements kast, die u geheel naar wens kunt samenstellen! De Vision Elements is een multi-inzetbare kast bestaande uit verschillende elementen, die overtuigd door zijn eenvoud.

Over het merk Pastoe

Pastoe staat voor kwaliteit die zij al decennia lang als norm stellen in hun vormgevingsbeleid en bij de productie van meubels. Het bedrijf werd in 1913 opgericht door Frits Loeb. Vernieuwing zien zij als een volgende stap in de verfijning van techniek of een toevoeging van functionaliteit. Geen cosmetische ingrepen, maar juist een vergroting van de visuele en materiële duurzaamheid.

Pastoe beseft als geen ander hoe waardevol de geschiedenis is voor de toekomst. 'Ons verleden is inspiratiebron en verplichting tegelijk.' Dat is de opgave die Pastoe zich heeft gesteld. Daarom blijven we investeren in consequente innovatie, eenvoud en kwaliteit. In meubels van weinig woorden, in meubels om mee te wonen en oud te worden. Het zijn stuk voor stuk eigentijdse meubels die door hun ontwerp in uiteenlopende interieurs passen. In de loop der tijd is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het ontwikkelen van kastsystemen die volledig naar wens samen te stellen zijn. Zo heeft de consument alle vrijheid om zijn eigen kast te ontwikkelen en uit te breiden. Deze flexibele kastsystemen werden direct een enorm succes. Tot op de dag van vandaag richt het merk zich op kasten onder het motto: "The Storage Of Your Life".

Het zijn kasten die een levenlang meegaan en met hun eigenaar mee zullen groeien.

^