COR

COR

Het principe van COR is eenvoudig; alleen het beste is goed genoeg! De beste duurzaamheid, vaardigheden en materialen zijn de ingrediënten. In 1954 begonnen Prince Bentheim Teckelenburg en Helmut Lübke met het produceren van meubels in Rheda-Wiedenbrück onder de naam COR, Latijn voor hart. Nog geen jaar later hadden de oprichters de eer om de eerste, van de inmiddels vele, onderscheidingen in ontvangst te nemen.

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Lange levensduur door kwaliteit

Technologie speelt op vandaag een rol bij de productie maar COR leunt op de vaardige handen en ogen van de vaklieden die liefdevol waken over elk detail van de productie. Dit garandeert een product met de hoogste kwaliteit en een lange levensduur. Economie zonder ecologische idealen? Niet bij COR. In 1995 en opnieuw in 1998 loopt COR voorop door zichzelf te verplichten de mensheid en de natuur te beschermen tijdens het produceren. Dit door gebruik te maken van ruwe materialen uit "renewable sources", te zoeken naar een milieuvriendelijk consistent productieproces, schadelijke emissie zoveel mogelijk beperken en recycling bevorderen. Elk meubel wordt tijdens de productie controleert om te kwaliteit te waarborgen. Van frame productie tot aan de bekleding, binnen elk proces werken gedreven vakmensen die hun werk met passie en finesse uitvoeren.

COR: hét interieurmerk voor uw bank, fauteuil of tafel

Of het nu gaat om een bank, fauteuil of tafel, het principe van COR is eenvoudig; alleen het beste is goed genoeg! De beste duurzaamheid, vaardigheden en materialen zijn de ingrediënten. In 1954 begonnen Prince Bentheim Teckelenburg en Helmut Lübke met het produceren van meubels in Rheda-Wiedenbrück onder de naam COR, Latijn voor hart. Nog geen jaar later hadden de oprichters de eer om de eerste van de inmiddels vele onderscheidingen in ontvangst te nemen. COR heeft inmiddels verschillende designklassiekers uitgebracht, zoals de COR Conseta, COR Mell en COR Trio.

15.000 m² aan interieurinspiratie

U bent van harte welkom in onze showroom te Axel. Hier vindt u de volledige COR collectie bestaande uit banken, fauteuils en tafels. Zoals de COR Level tafel. Deze verstelbare kantoor- en vergadertafel is ontworpen door Uwe Fischer. Het belang van afwisselend zittend en staand werken wordt steeds vaker gezien en toegepast in het beroepsleven. Deze functionele en moderne tafel voldoet aan deze eisen.

Een andere geweldige klassieker in het COR assortiment is de COR Sinus fauteuil. Sinus is door Adolf Schröpfer ter ere van het 50-jarige jubileum van COR geherintroduceerd. De Sinus was in 1976 zijn tijd ver vooruit door zijn licht schommelende frame. Tot de dag van vandaag is deze fauteuil een bestseller van COR, en terecht!

Kom de eerder genoemde COR Conseta bank in levende lijve bewonderen en uitproberen. Laat u betoveren door deze pionier en zijn brede programma. Met deze bank zijn uw mogelijkheden nagenoeg eindeloos. De elementen zijn beschikbaar in verschillende vormen en afmetingen, verschillende opties voor de rugleuning en natuurlijk uiteenlopende bekledingen. Uw bank, uw keuzes. Hoe ziet uw ideale bank eruit?

Heeft u vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

^