Rolf Benz

Rolf Benz

Rolf Benz heeft een volwaardig meubelprogramma, van zitbanken, tafels, eetkamerstoelen, salontafels en fauteuils. Kenmerkend voor dit merk is dat de meubelen stijlvol zijn, met een eersteklas zitcomfort en met innovatieve functionaliteiten. Doordat de banken programma’s zo ontworpen zijn, dat u uw unieke en eigen zithoek samen kunt stellen. Maak u van uw huis een echt thuis.

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina

Rolf Benz banken

Rolf Benz is van origine een banken producent, hiermee is het merk groot geworden. Rolf Benz wilde zitmeubelen opnieuw uitvinden. Deze visie houd het merk nog steeds vast. Dit zien wij ook terug in de Rolf Benz 310 bank, het is een bank die zich kenmerkt door de minimalistische en moderne vormgeving. Zoals wij gewend zijn van Rolf Benz kunt u de volledige zitopstelling bepalen en samenstellen. Zo krijgt u uw zithoek geheel naar wens. Ook in de afwerking van leer, stof, onderstel, zithoogte en zitdiepte heeft u geheel de vrije hand.

In tegenstelling tot de Rolf Benz 310 bank heeft de Rolf Benz 322 bank een klassieke uitstraling met alle comfort waar Rolf Benz om bekend staat. Deze bank is de ideale basis voor stijlvol wonen en woongenot. Deze bank zit vol met tegenstellingen, mede door de compacte korpus en zachte lijnen. De schuinen poten gaan ongemerkt op in de gebogen zijkanten van de bank. Ondanks de klassieke uitstraling, heeft u een spannend design in uw woonkamer.

Geschiedenis Rolf Benz

Rolf Benz heeft in 1964 het merk ‘Rolf Benz’ opgericht, met de gedachte om zitmeubelen opnieuw uit te vinden. Hij slaagt erin om met zijn eerste bank en fauteuil programma een grote slag te slaan. Met dit programma heeft hij het zit- en kijk gewoontes veranderd, de traditionele meubelopstelling heeft Rolf Benz volledig doorbroken. Door de flexibele elementen was het een enerverend programma en kon het woonlandschap steeds opnieuw worden ingericht, afhankelijk van de behoeftes van de klant. Deze enerverende manier van banken programma’s produceren zien wij nu nog steeds terug in de collectie van Rolf Benz.

Rolf Benz is al die jaren trouw gebleven aan zijn uitspraak; ‘wonen op z’n mooist’. Door dit in alle modellen toe te passen blijft het bedrijf al jaren groeien. Door de jaren heen heeft het merk zijn sporen verdient.

Doordat het bedrijf al vanaf de eerste productie, produceert in Duitsland, namelijk het Zwarte Woud. Mogen zij het prestigieuze certificaat “Made in Germany” met trots dragen. Dit keurmerk is enkel weggelegd voor bedrijven, welke de volledige productie van meubels en goederen in Duitsland hebben.

Rolf Benz bij Pot Interieur

Pot Interieur is officiële dealer van Rolf Benz. Bezoek onze showroom en kom het Rolf Benz assortiment ervaren. Laat u informeren door onze design kundige collega’s. Heeft u een speciaal model, dat u graag wilt komen bekijken? Neem eerst contact met ons op, wij hebben niet alle modellen in de showroom. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden. Online kunt u een vrijblijvende offerte aanvraag doen of uw order plaatsen.

^