Octo 4240 hanglamp

Secto Design

Secto Design is opgericht in 1995 in Finland, door Tuula Jusélius en Seppo Koho. Secto Design maakte in de beginjaren houten meubels. Deze waren erg geliefd onder klanten, een mooi succes voor een beginnend merk. Echter de meubels waren volgens klanten niet goed te combineren met lampen. Er waren geen houten lampen op de markt die passend waren bij de meubels.

Zo werd de eerste lamp ontwikkeld, namelijk de Secto 4200 hanglamp. Op een ambachtelijke manier worden de Secto lampen ontwikkeld. Vandaag de dag is de collectie houten lampen uitgebreid en heeft u keuze uit diverse modellen en kleuren.

Secto Design heeft een opvallende de stijl die verwerkt is in alle verlichting. De combinatie van fijne belijning in combinatie van natuurlijk materialen geeft een bijzonder effect. De Secto lampen zijn een echte eyecatcher in uw interieur.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Secto Design belangrijkste ontwerpprincipes

De uitstraling van de Secto Design, het minimalistische en elegante vormen, zijn gebaseerd op het Scandinavische design. Het wordt ook vaak Scandinavian Modern genoemd.

De belangrijkste principes hiervan zijn, functionaliteit, strakke vormen, duurzaamheid, vakkundig gebruik van natuurlijke materialen en weloverwogen details. Deze principes heeft Secto Design in haar producten verwerkt, waarop zij ook zeer gewaardeerd worden in binnen en buitenland.

Secto Design bij Pot Interieur

Pot Interieur heeft een uitgebreide collectie Secto Design verlichting. Bekijk de gehele collectie online of bezoek de woonwinkel in Axel. Gaat u voor de Secto Owalo 7000 hanglamp, die ideaal is voor boven de eettafel of bar. Of gaat u liever voor een staande lamp, dan kan u keuze vallen op de Secto 4210 vloerlamp. De lamp is een sfeervolle toevoeging in elk interieur. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op.

^