Tonone

Tonone

Anton de Groof heeft Tonone opgericht in 2013. Het is een jong merk van Nederlandse bodem. Binnen het Tonone label vind u verschillende collecties lampen met een industriële look. De Groof heeft een grote fascinatie voor traditionele mechanica en handwerk, dit wordt samengebracht in het merk. Met deze visie is Tonone ook opgericht. Groot geworden door de Tonone Bolt collectie, waar de visie van Tonone goed in naar voren komt. Het label slaagt er telkens opnieuw in om tijdloze lampen te creëren, die zeer functioneel zijn. Tonone heeft een uitgebreide collectie lampen, u vind er onder andere Tonone tafellampen, Tonone vloerlampen en Tonone hanglampen.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Tonone Bolt lampen

Tonone is door de Bolt collectie bekend geworden, daarom heeft deze collectie binnen het label ook een streepje voor. De lampen serie wordt gekenmerkt door de constructie met het opvallende scharnier. Door de meegeleverde verstelsleutel kan het scharniermechanisme van de lamp verstelt worden. Zo kunt u zelf bepalen waar u de lichtbron naar toe laat schijnen. Binnen de Bolt serie heeft u keuze uit zeven verschillende kleuren. Heeft u de Tonone Bolt vloerlamp of de Tonone Bolt tafellamp al gezien?

Hoe het begon voor Tonone

In 2013 heeft Anton de Groof, Tonone opgericht. Het ontwerpersteam van Tonone werkt samen met lokale ambachtslieden om de producten te produceren. Tonone heeft detail zeer hoog in het vaandel staan. Hier wordt vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct goed naar gekeken, zodat details ten alle tijden goed naar voren komen. De producten van Tonone kunnen bestempeld worden als industrieel en functioneel. Maar ook zijn deze producten zeer gedurft. Anton en zijn ontwerpteam willen de traditionele mechanica en het handwerk, zowel visueel als functioneel de basis laten zijn voor het product.

Tonone bij Pot Interieur

Pot Interieur is officieel dealer van Tonone. Bekijk de volledige collectie online of bezoek onze showroom. Wilt u onze showroom bezoeken voor een specifiek Tonone model? Wij adviseren u om eerst contact op te nemen met ons. Helaas hebben wij niet alle modellen in onze showroom. Online kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen of uw order plaatsen.

^