Retourneren

Wij streven ernaar dat u tevreden bent met alle aankopen die u in onze webshop doet. Mocht u onverhoopt toch een artikel willen ruilen / retourneren is dit mogelijk binnen een termijn van 14 dagen na afleverdatum van uw bestelling.

Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u uw retour vooraf per e-mail aan te kondigen. Wij bevestigen vervolgens uw retour.  Daarna kunt u het artikel in de originele verpakking samen met de originele aankoopnota retour sturen.

Wij attenderen u er graag op dat het artikel in onberispelijke staat, met originele labels, ongebruikt en verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. Wij vergoeden alle betalingen van de consument binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de herroeping is gemeld (moment van ontbinding) en de geretourneerde producten bij ons ontvangen zijn. De terugbetaling is kosteloos.

De retourkosten komen voor uw eigen rekening en u bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van uw retourzending. Bij ruilen zijn de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.

Artikelen die voor u op maat zijn gemaakt of artikelen die voor u op maat zijn aangepast, kunt u niet retourneren of ruilen als u spijt heeft van de aankoop.

Hieronder vindt u een modelformulier voor herroeping, deze bieden wij conform onze algemene voorwaarden aan en kunt u gebruiken wanneer u besluit een artikel terug te sturen.

Download het modelformulier voor herroeping (PDF)

Meld uw retour

Heeft u een artikel ontvangen dat niet aan uw verwachting voldoet, neem dan contact met ons op via verkoop@pot.nl of bel 0115 - 53 25 26. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-18.00 uur. 

^