Tempur

Tempur

NASA ontwikkelde TEMPUR® materiaal in 1970 om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor u zich, net als in de ruimte, helemaal gewichtloos voelt. Het materiaal moest de enorme G-krachten tijden het opstijgen en landen kunnen absorberen. Door de grote vraag aan goede drukverlagende medische producten zoals medische kussens waren twee broers uit Scandinavië erg geïnteresseerd in dit materiaal. Ze kochten een fabriek in Denemarken en ontwikkelingen het product door tot de perfectie die we nu kennen. TEMPUR® was geboren, een materiaal dat optimaal reageert op gewicht, temperatuur en de lichaamsvorm van zijn gebruiker. Inmiddels levert TEMPUR® slaapproducten aan meer dan 90 landen. Ze zijn  ’s werelds grootste beddenbedrijf en hun kwaliteit alom bekend.

11 producten

per pagina

11 producten

per pagina

Uniek Tempur

Vandaag de dag is dit TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor alle matrassen en hoofdkussens. Deze matrassen zijn bovendien de enige in zijn soort die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation. In de jaren 1990 heeft het TEMPUR® materiaal een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Het TEMPUR® gevoel moest toegankelijk worden voor iedereen, zodat u ook thuis kunt genieten van dit ongekende comfort. Zo ontstonden de TEMPUR® slaapproducten en werd in 1991 het eerste TEMPUR® Matras op de markt gebracht. De  matrassen absorberen bewegingen, verlagen de druk gelijkmatig en bieden support voor het gehele lichaam. Deze combinatie zorgt voor een betere, langere en diepere slaap.

Het TEMPUR® van nu

Hoewel TEMPUR® materiaal oorspronkelijk is ontworpen voor astronauten tijdens de lancering, hebben onderzoek en ontwikkeling ertoe geleid dat TEMPUR® technologie nu ook voor in de slaapkamer te verkrijgen is.

De eerste stap in deze ontwikkeling is het vastleggen van hoe iemand slaapt. Niemand doet dit op dezelfde manier. Dat betekent dat ieder persoon andere behoeften heeft als het gaat om een comfortabel matras. Dit is ook de reden waarom TEMPUR® materiaal continu investeert in innovatieve technologie en steeds nieuwe producten ontwikkelt. Het streven is om voor iedereen de perfecte matras te vervaardigen. Het grote aanbod aan matrassen, die door de slaapexperts TEMPUR® materiaal ontworpen zijn, biedt dan ook voor ieder individu een passend comfort! Tegenwoordig zijn er vele soorten TEMPUR® matrassen, voor ieder lichaamstype en voor ieder slaap voorkeur hebben zij  een passend matras ontwikkeld. Maak uw slaapcomfort helemaal af en bestel direct het TEMPUR® Original hoofdkussen erbij! Dit kussen zorgt voor de perfecte slaaphouding en ondersteunt uw nek zodat u minder rug en nekklachten ontwikkelt tijdens het slapen.

Bent u toe aan een volledig nieuw bed? Overweeg dan de prachtige TEMPUR® North boxspring. Het beschikt over een modern minimalistisch design en is volledig naar uw wensen samen te stellen. Dit duurzame bed is ontworpen om u jarenlang een steuntje in de rug te bieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs of langskomen in onze showroom. We adviseren u graag.

^