Tuintafels

Tuintafels design tafels voor buiten

Heerlijke tafelen aan een mooie design tuintafelen op een zomerse dag, dat is genieten! Pot Interieur heeft voor elke tuin of dakterras de juiste tuintafel, keuze uit onder andere; outdoor salontafels, eettafels en picknicktafels. Ook kleine een compacte tuintafel voor een gezellige zithoek, vindt u bij Pot Interieur. De tuintafels zijn uitermate geschikte om eindeloos te genieten van zomerse dagen. Bekende design merken zijn vertegenwoordigd in onze collectie tuintafels, zoals; Bert Plantagie, Extremis en Kristalia.

Producten 1-12 van 56

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 56

Pagina
per pagina

Ronde tuintafels

Heerlijk tafelen of gewoon gezellig zitten. Het voordeel van een ronde tafel is dat snel meerdere stoelen aangeschoven kunnen worden, u bent met een ronde tafel flexibel. Tafelpoten zitten niet in de weg wanneer er meer zitplek wordt gecreëerd. Met een ronde tafel creëert u ook een gezellige sfeer, communiceren is makkelijk, iedereen zit in uw gezichtsveld. Zo wordt het tafelen nog gezelliger en worden gesprekken gezamenlijk gevoerd. Ook komt een ronde tafel vriendelijk over, door de ronde vormen. Een rechthoekige of vierkante tafel komt hard over door de harde lijnen en hoeken. Heeft u een kleine tuin, dan is een ronde tafel niet raadzaam, omdat de tafel meer ruimte inneemt.

Bent u overtuigd dat een ronde tafel helemaal tot zijn recht komt in uw tuin of dakterras? Dan heeft u onder andere de keuze uit; Tribù Tao Outdoor tafel, Extremis Pantagruel tafel en Knoll Saarinen outdoor tafel.

Hoeveel personenen aan een ronde tafel plaats kunnen nemen is natuurlijk afhankelijk van de diameter. Pot Interieur heeft een aantal diameters en zitplaatsen voor uw op een rijtje gezet. Diameter van 120 cm: 4 personen, diameter van 140 cm: 5-6 personen, diameter van 160 cm: 7-8 personen en diameter van 180 cm: 9-10 personen.

Tuintafels bij Pot Interieur

Pot Interieur is officieel dealer van meerdere designmerken, ondere andere merken met tuintafels en ander tuinmeubilair. Bent u op zoek naar een tuintafel in een bepaalde uitvoering? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom, wij raden u aan om eerst contact op te nemen of uw gewenste tuintafel aanwezig is.

^