Tuintafels

Tuintafels design tafels voor buiten

Heerlijk tafelen aan een mooie design tuintafel op een zomerse dag, dat is genieten! Pot Interieur heeft voor iedere tuin of dakterras de juiste tuintafel, keuze uit onder andere; outdoor lounge tafels, eettafels en picknicktafels. De tuintafels zijn uitermate geschikt om eindeloos genieten van zomerse dagen. Bekende design merken zijn vertegenwoordigd in onze collectie tuintafels, zoals; Bert Plantagie, Extremis en Kristalia.

Producten 1-12 van 56

Pagina
per pagina

Ronde tuintafels

Heerlijk tafelen of gewoon gezellig zitten. Het voordeel van een ronde tafel is dat snel meerdere stoelen aangeschoven kunnen worden. Tafelpoten zitten niet in de weg wanneer u meer zitplaatsen wilt gecreëerd. Met een ronde tafel creëert u ook een gezellige sfeer iedereen zit in uw gezichtsveld. Waardoor communiceren makkelijk wordt. Zo wordt het tafelen nog gezelliger en worden gesprekken gezamenlijk gevoerd. Ook komt een ronde tafel vriendelijk over. Een rechthoekige of vierkante tafel komt hard over door de harde lijnen en hoeken. 

Bent u overtuigd dat een ronde tafel helemaal tot zijn recht komt in uw tuin of dakterras? Dan heeft u onder andere de keuze uit; Tribù Tao Outdoor tafel, Extremis Pantagruel tafel en Knoll Saarinen outdoor tafel.

Tuintafels bij Pot Interieur

Pot Interieur is officieel dealer van meerdere designmerken, ondere andere merken met tuintafels en ander tuinmeubilair. Bent u op zoek naar een tuintafel in een bepaalde uitvoering? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom, wij raden u aan om eerst contact op te nemen of uw gewenste tuintafel aanwezig is.

^