Havee meubelen

Havee Meubelen 

Havee Meubelen is een Nederlands familiebedrijf dat hoogwaardige zitmeubelen produceert die geschikt zijn voor elk type interieur. Door alleen de beste materialen te gebruiken, garanderen de vakmensen een duurzaam eindproduct. Elk meubel wordt met de hand gemaakt, waardoor Havee een van de weinige bedrijven in Nederland is die alle facetten van meubelproductie in eigen beheer uitvoert.

8 producten

per pagina

Over het merk Havee Meubelen

De familie Velhuizen heeft al generaties lang een aanzienlijke liefde voor interieur en ontwerp. In 1956 begon Herman Velhuizen Sr. met het maken van fauteuils en voetenbankjes, wat uitgroeide tot het bedrijf Havee Meubelen. De naam Havee is afgeleid van de initialen van Herman Velhuizen Sr. Verschillende generaties van deze familie hebben hun passie voor het maken van unieke designmeubelen voor lange tijd geïnspireerd.

Design van Havee Meubelen

Havee Meubelen biedt een assortiment ontworpen om de stijl en kwaliteit van elke woning te verhogen. De collectie bestaat uit een gevarieerd aanbod aan stijlen, waaronder klassiek, modern en tussenvormen. Er is een stijl beschikbaar die aan ieders wensen kan voldoen.

Meubelcollectie Cloak

Havee Meubelen presenteert de Cloak collectie, waar de meubels allen een strak en modern design hebben. Ze zien er onmiskenbaar modern uit, maar ook rustig en comfortabel, zowel visueel als voor gebruik. De technische inspectie bevestigt de uitstekende kwaliteit van de meubelen, die een tijdloos enthousiasme uitstralen.

Havee bij Pot Interieur

Bent u op zoek naar een comfortabele bank of een ander meubel van Havee? In onze showroom in Axel, Zeeland vindt u maar liefst 400 topmerken. Heeft u een meubel op het oog? Neem dan alvorens contact met ons op. Wij laten u graag weten of uw favoriet in de showroom staat.

^