Maxalto

Maxalto is een Italiaans design merk, opgericht door B&B Italia in 1975. Door klassiek design met een hedendaagse flair heeft het merk zichzelf op de kaart gezet. Kenmerkend voor Maxalto meubelen zijn de elegante details, mooie afwerking en fijne stoffen. Maxalto heeft een ruim aanbod aan meubelen, van banken, fauteuils, stoelen en tafels. Ook heeft Maxalto slaapkamermeubelen.

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina

Maxalto banken

De Maxalto Dives bank is de bekendste bank binnen de Maxalto collectie. De designer heeft de bank zo ontworpen dat de buitenzijde van de bank recht en strak is. Aan de binnenzijde van de bank is de Chesterfield-stijl verwerkt, gewatteerd en klassiek. U heeft zelf de vrije hand om de afwerking naar uw eigen smaak af te stemmen, zowel in stof- als lederen bekleding. De Dives bank is modulaire bank, hierdoor kunt u de opstelling naar eigen wensen samenstellen. De Maxalto Febo bank is een klassiek model. Kenmerkend voor deze bank is grote omhelzende rugleuning, zonder armleuningen. Hierdoor is het een opvallende eyecatcher in het interieur. De Febo bank is verkrijgbaar in een twee- of driezitsbank. U heeft bij de Maxalto Febo de keuze in afwerking van bekleding en hoogte van de zitkussens. 

Maxalto fauteuils

De Maxalto fauteuil collectie bestaat uit een ruim aanbod van klassieke fauteuils maar ook wanneer je van strakke lijnen houd kunt u terecht bij Maxalto. Een tijdloze fauteuil van Maxalto is de Fulgens fauteuil met een neutrale vormgeving die vriendelijk oogt door zijn ronde vorm. Handwerk straalt van de fauteuil af. Passend bij de fauteuil is ook de Fulgens stoel en barkruk verkrijgbaar. Kenmerkend voor de Maxalto Clio fauteuil is het vlechtwerk op de rug, dat in dezelfde kleur wordt afgewerkt als het frame. Het is een heerlijke fauteuil om helemaal tot rust te komen. Bent u opzoek naar een “luie fauteuil” dan is de Maxalto Kalos fauteuil zeer geschikt. Het is een uitnodigende fauteuil om heerlijk in de ontspannen, verkrijgbaar in lederende- of stoffen bekleding.

Kasten van Maxalto

Voor hedendaagse en klassieke kasten kun je terecht bij Maxalto, ook wanneer je een dichte of open kast zoekt. Alle kasten van Maxalto zijn modulair en naar eigen wens en indeling samen te stellen. Zo vindt u altijd een geschikte kast voor uw interieur en doeleinde. De Maxalto Alcor is een goed voorbeeld van, deze kast is geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kent deze kast diverse doeleinde! 

Maxalto en Pot

Pot is officiële dealer van Maxalto. Bekijk de collectie online of bezoek onze woonwinkel. Vindt u uw favoriete Maxalto meubel niet terug op de website? Wij kunnen de gehele collectie voor u bestellen, neem contact met ons op, wij vertellen u graag de mogelijkheden. Heeft u uw keuze al kunnen maken, vraag vrijblijvend een offerte aan of plaats uw order online.

^