Kreamat

Kreamat

De collectie van Kreamat zorgt voor het ultieme slaapcomfort. Elk lichaam is uniek, qua bouw, lengte en gewicht. Ook leeftijd en of u man of vrouw bent speelt een belangrijke rol. Wat goed is voor u, is niet noodzakelijk geschikt voor iemand anders. Kreamat beseft dat en ontwikkelt daarom flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op uw individuele slaapbehoefte.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Het comfort van Kreamat

Kreamat heeft een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens. Het uitgangspunt is steevast het menselijk lichaam. Het doel van Kreamat is de consument een goede slaaphouding en heerlijk slaapgevoel bezorgen. Dankzij een optimale ondersteuning, een uitgebalanceerde tegendruk én de keuze voor kwaliteitsvolle en duurzame materialen.

De slaapoplossingen van Kreamat

Kreamat ontwikkelt flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van de mens. Aan de hand van een analyse van de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt. Vervolgens wordt deze oplossing geproduceerd in de fabriek in Bilzen-Belgie. De productie hiervoor wordt verricht door een steeds evoluerend en flexibel aparaat met een ideale mix tussen handenarbeid en automatisatie. Het accent ligt op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan met als resultaat een boxspringlijn die de verantwoorde ergonomie ook voelbaar maakt.

Innovatieve schoudertechniek

Om uw nachtrust nog aangenamer te maken heeft Kreamat een unieke gepatenteerde schoudertechniek voor de schouderzone ontwikkeld. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien in de wereld van de boxspring. Bovendien heeft Kreamat deze techniek verder weten uit te breiden naar het ultieme ergonomisch gepersonaliseerde slaapcomfort, namelijk Slapen à la Carte by Kreamat. De eerste unieke boxspring met niet verbonden schouder-, lende- en heupmodules. De slapen à la carte boxspring heeft een ontelbaar aantal persoonlijke slaapcombinatie’s ter ondersteuning van de schouder, lenden en heup en is een uniek concept in zijn segment.

Kreamat bij Pot Interieur

Onze best verkochte Kreamat boxsprings zijn onder andere de nieuwe Pan boxspring. Ook deze boxspring is voorzien van de unieke schoudertechniek van Kreamat, een matras met diverse comfortzones en een strak modern design. Hij is in diverse afmetingen en uitvoeringen te verkrijgen.
Een ander geweldig bed is de Kreamat Sparta boxspring. Deze boxspring overtuigd met zijn minimalistische vormgeving en hoog slaapcomfort. Het matras is opgebouwd uit geharde pocketveren met 7 zones en een afdekking van latex. U kunt deze boxspring voorzien van een breed of hoog hoofdbord met daarachter een functionele open kast of hangkast. Hoe ziet uw ideale Sparta eruit?
Bent u op zoek naar een echt uniek design. Neem dan een kijkje bij de Kreamat Molto boxspring. Deze boxspring combineert een ongekend fraai design met geweldig slaapcomfort. Dit bed ondersteund uw lichaam optimaal waardoor u genieten van een betere, gezondere en meer ontspannen nachtrust.

Wilt u meer informatie of een van deze design boxsprings uitproberen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel! Om er zeker van te zijn dat uw gewenste Kreamat boxspring op dit moment in onze showroom staat kunt u ons van te voren even bellen.

^