Topform

Topform

Al meer dan 60 jaar werkt een groep van liefhebbers met veel expertise aan de meubelen van Topform. Steeds opnieuw weten deze vakmensen geraffineerde accenten te vinden die de basis vormen voor een goed meubelstuk en deze te verrijken. Met een ruim assortiment aan modellen, die weer verkrijgbaar zijn in verschillende stoffen, leerkwaliteiten, kleuren, met diverse onderstellen en opties, kunt u uw eigen meubel geheel naar wens samenstellen. En zo wordt uw Topform meubel uniek. Net zo uniek als uzelf en uw persoonlijke interieur.

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Meer over Topform

Goede meubelmakers zijn schaars, maar bij Topform blijven ze vasthouden aan vakmanschap. Dit betekent dat meubelen per stuk worden geproduceerd en daar is soms wat meer tijd voor nodig dan bij een serieproductie in een fabriek. Door deze aandacht en vakmanschap gaan de meubels van Topform generaties lang mee. Ze werken dan ook enkel met leveranciers die net zoveel waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid als zijzelf.

Topform is een louter Nederlands meubelmerk dat al tientallen jaren een grote rol speelt in veel interieurs. Door dit ruime bereik weet Topform waar de behoefte ligt van de mensen en neemt het meubelmerk dit als inspiratiebron voor het creëren van nieuwe meubelen.

Een greep uit de Topform collectie

Topform ontwerpt banken, fauteuils, tafels en kasten. Laat je inspireren door de Topform Batu tafel. Deze tafel is elegant, modern en beschikbaar in diverse uitvoeringen. Door zijn metalen onderstel en strakke vormgeving past deze tafel in nagenoeg ieder interieur. De Batu is verkrijgbaar als salontafel en als bijzettafeltje. Wanneer u meerdere Batu tafels in verschillende samenstellingen met elkaar combineert ontstaat een bijzonder leuk speels effect.

Natuurlijk heeft u in uw interieur behoefte aan opbergruimte. Daar voor leent zich de Topform Forma kasten serie als geen ander. De Forma serie bestaat uit een half hoge kast, tv kast, dressoir en bijpassend hangkast dressoir.

Topform bij Pot Interieur

Wilt u graag de meubelen met eigen ogen zien en zelf ervaren? Bezoek dan onze mooie, nieuwe studio! Wij hebben een groot aanbod aan Topform meubelen staan. Tevens kunt u bij ons terecht voor een advies op maat. Neem contact met ons op voor uw persoonlijke Topform meubelen en interieur advies.

^