Avek | Avek Noflik boxspring

Avek bedden en boxspring

Al sinds 1927 is het Nederlandse Avek gespecialiseerd in slaapcomfort met een aanbod in bedden en boxsprings. Een beddenmerk voor alle Nederlanders en daarbuiten. In het Friese Surhuisterveen worden de bedden nog steeds op maat gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Met jarenlange ervaring stoppen ze een stukje van zichzelf in elk exemplaar. Dat maakt een Avek bed tot meer dan zomaar een bed. Uw eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, op maat gemaakt volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’, door de beddenmakers uit Friesland.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Geschiedenis van Avek bedden

Avek is in 1927 opgericht en tegenwoordig niet meer weg te denken uit de wereld van slaap design. Avek staat voor Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de fabriek in het Friese Surhuisterveen wordt de ambachtelijke kennis gecombineerd met moderne technieken. Door deze combinatie onderscheidt Avek zich van de andere merken in de markt.

Het handelsmerk van Avek bedden

Avek zorgt door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals bijvoorbeeld thermisch geharde pocketveringen in boxsprings en matrassen dat ieder product van topkwaliteit is. De producten van Avek zijn daarnaast ook altijd comfortabel en duurzaam. De populaire boxsprings nemen een steeds grotere plaats in het assortiment in. Inmiddels zijn er al 5 verschillende programma's toegevoegd aan de collectie, zoals de Simmer, de Fier en de 1927. Door de drie verschillende lagen in de boxsprings (de boxspring, het matras en het topmatras) is iedere boxspring ontzettend comfortabel.

Bent u op zoek naar een mooi kwaliteitsbed, een comfortabele boxspring, een heerlijk matras of een ruimtebesparend bed? Bij Avek bent u op de goede plek! Voor meer informatie kunt u contact opnemen of bezoek onze woonwinkel. U kunt van uw favoriete Avek product ook een vrijblijvende offerte aanvragen Online bestellen is ook mogelijk!

^