Desso

Desso

Voor de beste klantervaring bent u aan het juiste adres bij Desso, onderdeel van Tarkett. Tarkett kunt u kennen van nog twee andere merken: Parade en Bonaparte. De ontwerpen en productie van vloeren door Desso is met respect voor het welzijn van de mens en het milieu. Zo heeft Desso innovatieve oplossingen voor een groot aantal segmenten met een breed assortiment producten. Denk aan vloeren in de vorm van vloerkleden, tapijten, laminaat, hout, premium vinyl en PVC. Desso levert uitsluitend producten van topkwaliteit die te herkennen zijn aan innovatie en duurzaamheid.

Desso vloerkleden en tapijten

Heeft u veel of weinig ruimte? Een klassiek of modern interieur? Het maakt niet uit. Een vloerkleed van Desso past altijd. Het is de verbindende factor in elke ruimte. Zo kan een vloerkleed dienen als eiland in de woonkamer die uw comfortabele bank, salontafel, uw favoriete relaxfauteuil en het tv-meubel weet samen te voegen tot één geheel. Een vloerkleed kan een ruimte knusser maken of groter doen lijken en vormt bovendien een mooi contrast met een harde vloer. Een vloerkleed is altijd een goed idee voor een zacht geheel.

Een tapijt de oplossing voor een interieur met luxueuze uitstraling. Een tapijt kan in elke ruimte gelegd worden, maar komt het meest tot zijn recht in de slaapkamer, want niets is lekkerder dan die aanraking van het zachte tapijt met uw blote voeten wanneer u het bed uitstapt. Beter dan een koude, harde ondergrond. Een must is natuurlijk wel de ondervloer die moet worden aangebracht. Hierdoor is uw tapijt nog functioneler: isolerend en geluiddempend.

Een vloerkleed of tapijt biedt ook nog eens veel comfort. Kies voor hoogpolig wanneer uw voorkeur uitgaat naar zachtheid en warmte. Wilt u een meer onderhoudsvriendelijke vloerkleed of tapijt? Neem dan laagpolig. Laagpolig is echter wel minder zacht, maar makkelijker schoon te houden en krijgen. De keuze is aan u.

Laminaat, hout, vinyl of PVC?

Laminaat. We kennen het allemaal en het is ook nog eens makkelijk te leggen. Zo hebben we allemaal wel eens een laminaatvloer gehad in ons leven. Desso gaat nog een stapje verder met een collectie exclusieve laminaatvloeren met een ruim aanbod aan moderne en klassieke dessins, van extra lange en brede planken tot een prachtig decor met hongaarse punt.

Toch gaat niets boven echt hout. Een mooie ondergrond die ook nog eens mooi blijft, want dat is de kwaliteit van Desso. Elke plank is opgebouwd uit drie afzonderlijke lagen, zodat het hout niet gaat werken: uitzet of krimpt. Een mooie houten vloer die echt leeft met noesten of een die wat egaler is zonder noesten voor een strak geheel. U kunt kiezen uit een groot aanbod.

Wilt u toch een meer onderhoudsvriendelijke vloer? Ga dan voor vinyl. Desso heeft niet zomaar vinyl maar premium vinyl dat dankzij een geweldige antislip eigenschap geschikt is voor elke ruimte in huis. Kies uit een verscheidenheid aan kleuren en structuren, van betonlook tot houtreliëf. Het verschil met echt hout of beton is nauwelijks te onderscheiden.

Net zo onderhoudsvriendelijk is PVC. Het voordeel van PVC vloeren is, de lange levensduur, het solide kliksysteem waarmee de vloer in een handomdraai ligt en de vorm van de planken of tegels. Ga voor lange planken met een houtlook of een tegel die lijkt op echte beton. Verder zijn er miniplanks die gelegd kunnen worden in een visgraat, helemaal de trend van nu!

Desso bij Pot Interieur

Wilt u meer weten over de Desso collectie? Bezoek de afdeling woonstoffering in onze grote woonwinkel! Met onze kennis en het ruime assortiment kunnen wij u gegarandeerd helpen met een vloer op maat. Onze deskundige adviseurs staan hier voor u klaar.

^