Artisan

'Artisan' is Engels voor 'ambachtsman', dat is precies waar dit merk voor staat. Een specialist in ambachtelijk massief houten meubelen. In de collectie zijn tafels, stoelen, dressoirs en ook lampen te vinden. De meubelen worden met de hand vervaardigd, dit is ook terug te zien in het eindresultaat. Artisan wil de filosofie van de ontwerper zo goed mogelijk overbrengen in de massief houten meubel, met behulp van de vakmensen.

De meubelmakers hebben in eerste instantie ervaring opgedaan door meubelen te maken voor Nederlandse en Britse designers. In 2007 werd de eerste eigen collectie van Artisan geproduceerd, in samenwerking met designers uit de regio.

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina

Massief houten meubelen en organische vormen

De Artisan collectie is volledig van massief hout, hier komt veel handwerk aan te pas. Kenmerkend voor Artisan zijn de ronde vormen. De ronde vormen in meubelen symboliseren het organische karakter van de gebruikte materialen. Het hout wordt met aandacht geselecteerd en uiterst zorgvuldig bewerkt tot de mooiste meubelen. De houtnerven welke zichtbaar gehouden worden vertellen het verhaal van de boom. Welke houtsoort u ook kiest, de stoelen en tafels van Artisan nemen u mee op reis.

Artisan collectie

Artisan biedt een ruime keuze aan tafels, voor elke ruimte is er een passende tafel te vinden. De Latus tafel kent ronde en ranke vormen, deze tafel straalt het echte Scandinavische gevoel uit. Het is een lust voor het oog en nodigt uit om te tafelen of te borrelen.

Passend bij deze eettafel is Neva stoel, het is een stoel met een hoog zitcomfort. Het is een eetkamerstoel met een vloeiende lijnen. De stoel is naar wens samen te stellen, zo kunt u kiezen voor een zitkussen in verschillende stof of leer kleuren. De Neva stoel is ook verkrijgbaar zonder armleuningen, genaamd de Neva Light stoel.

Tijdloze meubels

Houten meubels hebben een tijdloze stijl. Naast tafels en stoelen heeft Artisan ook nog dressoirs. Zoals de Latus dressoir en de Invito tv-dressoir. De dressoirs hebben mooie strakke vormen, een tijdloos design en zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze jarenlang meegaan.

Artisan bij Pot Interieur

Pot Interieur is officiële dealer van Artisan, de Artisan meubelen kunt u bekijken in onze showroom. Kom proefzitten of laat u adviseren door een van onze deskundige medewerkers. Wij adviseren u om eerst contact op te nemen om het gewenste meubel te komen bekijken, wij hebben niet alle meubelen van Artisan in onze showroom staan. Zo voorkomen wij teleurstellingen.
Online kunt u ook het programma van Artisan bekijken, een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Heeft u een bepaalt meubel op het oog en kunt u dit niet online vinden? Laat het ons weten, wij kunnen in de meeste gevallen het gewenste meubel voor u bestellen.

^