Foscarini Twiggy vloerlamp

Foscarini

Foscarini is een gepassioneerd bedrijf dat, in samenwerking met vele ontwerpers van over de hele wereld, designlampen creëert. Dat proces begint bij een idee, dat voortkomt uit een droom of emotie. Een idee dat experimenteel is en tot stand komt zonder mentale barrières of technische grenzen. Vervolgens wordt dit vertaald naar een ontwerp dat door Foscarini wordt ontwikkeld en geproduceerd.

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina

De kwaliteitslampen van Foscarini

De exclusieve lampen van Foscarini zijn van hoogstaande kwaliteit. Of u nu een hang-, vloer- of tafellamp wenst; de uitgebreide collectie van Foscarini biedt voor elke ruimte in uw interieur een passend exemplaar. Foscarini werkt samen met uiteenlopende iconen in de design wereld om stuk voor stuk unieke lampen te ontwikkelen. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve designs. Zo zijn er ook lampen die u via een app kunt bedienen. U kunt ook de lampen in heel uw interieur op elkaar afstemmen door te kiezen voor eenzelfde model dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de iconische Caboche lijn. Dit is de bestseller van Foscarini. Elke lamp van Foscarini excentriek. Zo ook de prachtige Birdie hanglamp die in vrijwel iedere ruimte past. Designers Ludovica en Roberto Palomba ontwierpen een lamp die geïnspireerd is op een boom met een tak. 

Bent u eerder op zoek naar een sportieve eyecatcher? Bekijk dan de mooie Tress vloerlamp van Foscarini! Deze stoere lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. 

Foscarini Caboche lampen

De lijn van Foscarini Caboche lampen is het pronkstuk van de collectie. In deze lijn zitten een hanglamp, een plafondlamp, een tafellamp, een vloerlamp en een wandlamp. Zo kunt u uw hele huis in dezelfde stijl vormgeven. Deze lampen zijn ontworpen door Eliana Gerotto en Patricia Urquiola. De lampen bestaan uit transparante bollen die het licht op unieke wijze door de kamer verspreiden. Met behulp van de dimmers kunt u de sfeer in elke kamer afzonderlijk regelen. Dit is slechts een greep uit ons assortiment. U kunt al onze lampen vinden in de categorie verlichting.

Het merk Foscarini

Foscarini werd in 1981 in Italië opgericht door Carlo Urbinati en Alessandro Vecchiato. Het bedrijf groeide zo snel dat het in 1994 vanuit het eiland Murano verhuisden naar het vasteland van Venetië. Waar men eerst de focus had op glazen lampen werden de lampen nu ontworpen met gebruik van polyethyleen of kevlar. Foscarini bedenkt, ontwikkelt en produceert decoratieve lampen die verrassen, verleiden en inspireren. Door hun jarenlange ervaringen bieden zij designlampen van de hoogste kwaliteit. Zo was Foscarini een van de eerste Italiaanse bedrijven in de verlichtingssector die de UNI EN ISO 9001-certificering behaalde en in 2012 de UNI EN ISO 14001:2004-certificering.

^