Hanglampen buiten, maak sfeer onder uw overkapping

Hanglampen zijn niet alleen voor binnenshuis, ze kunnen ook een fantastische aanvulling zijn op uw buitenruimte. Tevens is het een stijlvolle manier om uw buitenruimte te verlichten, of u nu een terras heeft, een balkon of een tuin. Een goed geplaatste hanglamp kan uw buitenruimte veranderen in een gezellige, uitnodigende plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Bij Pot Interieur vindt u hanglampen voor buiten van de bekendste design merken. Zo u onder andere design hanglampen van Martinelli Luce en Tribù.

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Creëer sfeer met een hanglamp voor buiten in je buitenruimte

Wanneer u in uw eigen huis een geweldige sfeer heeft gecreëerd, wilt u dit natuurlijk ook naar uw buitenruimte doortrekken. Een balkon, overkapping, patio of veranda lenen zich uitstekend om buiten hanglampen te plaatsen. Lampen creëren sfeer en met name in de avonduren. Wanneer u van uw fantastische buitenruimte wilt genieten, is goede maar zeker sfeervolle buitenverlichting onmisbaar. Een voordeel is van een buiten hanglamp onder uw veranda of overkapping, is dat u de tuintafel vanaf boven heeft verlicht. Hierdoor heeft u geen last van snoertjes van een tafellamp of een onvoldoende verlichte tafel.

Zo kunt u kiezen voor een klassieke hanglamp maar ook industriële of moderne hanglampen. Passend bij uw tuinstijl is er altijd een passende hanglamp voor u te vinden bij Pot Interieur.

Hoe kies ik de juiste hanglamp voor buiten?

Er zijn tal van design wanneer we spreken over hanglampen. Natuurlijk is het belangrijk dat u een hanglamp kiest die buiten geschikt is. Verder is het van belang dat de hanglamp voor buiten past bij uw tuinstijl en smaak. Daarnaast zijn er een aantal punten waar u ook op kunt letten wanneer u een hanglamp wilt kopen.

Het is namelijk ook van belang om rekening te houden met de grootte van de ruimte en de plaatsing van uw nieuwe lamp. Wanneer een grote buitenruimte heeft met een kleine buitenlamp, voldoet de lamp niet aan de prestatie wensen. Een te kleine hanglamp voor in een te grote ruimte brengt simpelweg onvoldoende licht.

Verder is het ook van belang wanneer u een hanglamp wilt plaatsen dat u rekening houd met de hoogte waarop de lamp komt te hangen. U wilt natuurlijk niet zelf maar ook uw gasten het hoofd laten stoten aan de nieuwe lamp.

Een hanglamp voor buiten is de finishing touch

Overdag heerlijk genieten in de zon of misschien wel liever onder de overkapping of parasol. En s’avonds heerlijk borrelen met vrienden of familie, dan is de juiste verlichting onmisbaar. Verlichting mag in geen een ruimte ontbreken, ook niet in uw buitenruimte. Met verlichting wordt vaak sfeer gecreëerd. De juiste verlichting boven of op de tafel met een mooi design tafellamp. Geweldige wandlampen tegen de muur of liever een mooie vloerlamp in de hoek van uw overkapping. Zo maakt u al snel een sfeer om heerlijk te genieten. Ook met decoratie en buiten vloerkleed maakt u het geheel helemaal af.

Stijlen van hanglampen voor buiten

Er zijn verschillende stijlen van hanglampen voor buiten, waaronder klassieke lantaarns, moderne ontwerpen en rustieke lichten. Hieronder bespreken we enkele van de meest populaire stijlen van hanglampen voor buiten.

Klassieke lantaarns: Deze stijl van hanglampen voor buiten is geïnspireerd op traditionele straatlantaarns en zijn vaak gemaakt van metaal of glas. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en kunnen worden opgehangen aan een plafond, muur of paal.

Moderne ontwerpen: Voor een strakke, eigentijdse uitstraling kunt u kiezen voor een modern ontwerp van een hanglamp voor buiten. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals aluminium, staal en glas, en hebben vaak een minimalistisch ontwerp.

Rustieke lichten: Voor een meer landelijke uitstraling kunt u kiezen voor een rustieke hanglamp voor buiten. Deze lampen hebben vaak een vintage uitstraling en zijn gemaakt van materialen zoals hout en smeedijzer.

Een hanglamp voor buiten kopen bij Pot Interieur

Een hanglamp voor buiten koopt u bij Pot Interieur. Bekijk de collectie online of bezoek onze showroom. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden of vraag persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze van uw design hanglamp. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

^