Bij Pot interieur in Axel hebben wij al een jarenlange, goede samenwerking met onze kunstpartner Art Gallery Pot. De verschillende studios van grote designmerken zijn ingericht met prachtige kunstwerken uit de Art Gallery collectie.

Daarnaast vindt u op de eerste verdieping onze vernieuwde Gallery ruimte. Hier kunt u zich helemaal onderdompelen in de wereld van de kunst. Galeriehoudster Brenda Baart vertelt u graag meer.

Art Gallery Pot
meer dan een
galerie

Brenda Baart: "Bij Art Gallery Pot tillen we de kunstervaring naar een hoger niveau. Mensen zijn bewust op zoek naar een kunstwerk dat niet alleen past bij het interieur, maar ook past binnen de eigen gevoelswereld. Door onze grote collectie van verschillende kunstenaars en verschillende kunst disciplines hebben wij voor elk wat wils. Maar dit maakt het voor sommige ook een onmogelijke opdracht. Bij Art Gallery helpen wij mensen daarom graag met een interieur "uit de kunst", een kunstadvies waarbij de eigen gevoelswereld en het interieur centraal staan".

Een unieke kunstervaring

Kunst kan een mooie toegevoegde waarde hebben, het geeft persoonlijkheid aan het interieur. Maar het vinden van kunst dat perfect bij uw interieur past kan vrij lastig zijn. Onze focus ligt daarom op de synthese van architectuur, interieur en kunst. Dit doen we op verschillende manieren. Een deel van de galerie ruimte is specifiek gericht op het maken van "uit de kunst" interieurontwerpen, waar we werken met een narrowcasting scherm om de beleving compleet te maken. Daarnaast hebben we een unieke samenwerking gecreëerd met onze Art Gallery kunstenaars en de Decoration Paint verflijn, de 27 kleuren uit de collectie passen hierdoor bij elk kunstwerk.

Door de nauwe samenwerking met de kunstenaars weten wij precies wat zij in hun repertoire hebben en kunnen, waardoor wij de mogelijkheid hebben om “kunst op maat” aan te bieden. Wij helpen u graag met het creëren van uw "uit de kunst" interieur.

Duik mee in de
wereld van de
kunst

Kunst brengt soms vele vraagstukken met zich mee, het is natuurlijk een wereld op zich. Als een galerie met een passie voor kunst beantwoorden wij graag onderstaande vragen om u een kijkje te geven in de wereld van de kunst.

Kunstadvies
op maat

Voor kunstadvies van onze styliste Brenda Baart bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom! Met haar kennis en ervaring is zij de aangewezen persoon om u te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk. Neem contact op via +31 6 55 69 55 23 of ga rechtstreeks naar de website van Brenda Baart: www.brendabaart.be.

Bekijk ook deze video voor een sfeerimpressie van Art Gallery Pot.

^