Brand van Egmond

Brand van Egmond verlichting

Sinds 1989 ontwerpen William Brand en Annet van Egmond lichtsculpturen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot één van de bekendste merknamen binnen de designwereld. Met een zeer gevarieerde en bijzondere collectie kroonluchters, plafonnières, tafellampen en staande lampen is Brand van Egmond een vooruitstrevend en zeer gewaardeerd designmerk. De eigenzinnige vormgeving met de meest fraaie en onconventionele materialen past in zowel moderne, als monumentale interieurs. Met hun collectie 'Chandelier' verwierven ze internationale faam. Elk item wordt met de hand vervaardigd.

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Iconisch design van Brand van Egmond

Kijk eens naar de prachtige en iconische Delphinium kroonluchter of de Hollywood plafonnière en laat u verbazen door het bijzondere design van Brand van Egmond waar u een écht statement mee maakt in uw interieur!

De lichtsculpturen van Brand van Egmond

Van moderne kroonluchters tot design vloer- en wandlampen; een collectie design verlichting en sculpturen die Brand van Egmond al ruim 30 jaar zelf vervaardigd. Vanuit het hoofdkantoor in Naarden streeft Brand van Egmond naar het hoogste kwaliteit handgemaakte verlichting voor particuliere klanten, interieurarchitecten, architecten en stylisten over de hele wereld. Van horeca verlichting en kantoorverlichting tot designs voor particuliere woningen, zoals woonkamer -, slaapkamer - en keuken verlichting.

Het atelier van Brand van Egmond

Het atelier voor design lampen is opgericht door ontwerper William Brand. Na het afronden zijn opleiding tot architect aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, ontwikkelde hij zich tot lichtontwerper. Hij is verantwoordelijk voor alle collecties en ontwerpt jaarlijks nieuwe lichtsculpturen. Alle design lampen worden met de hand gemaakt, daardoor zijn de mogelijkheid van maatwerk verlichting onbegrensd. Handwerk dat generaties lang meegaat en bestand is tegen de steeds veranderende modetrends door de hoge kwaliteit.

De Hollywood lampen collectie

Een van de meest iconische ontwerpen is de Hollywood stijl van Brand van Egmond. In deze serie verlichting zijn verschillende soorten lampen verkrijgbaar die allemaal perfect op elkaar aansluiten. Maak uw interieur af in stijl met de Hollywood kroonluchter, hanglamp, vloerlamp, staande lamp, wandlamp en tafellamp.

Bekijk de collectie van Brand van Egmond kunt u online of in onze showroom bekijken. Wilt u graag meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op.

^