FSM

FSM zitmeubelen

Frank Sitzmöbel, met als moedermaatschappij de Sede, richt zich op het ontwikkelen en produceren van modern meubilair met een ultiem zitcomfort. De collectie bestaat uit prachtige design fauteuils die vaak gecombineerd worden met relaxfuncties zoals voet- of hoofdsteun. In bijna elk product steekt een kleine technische sensatie die, over de grenzen van het design heen, een bijdrage leveren tot dit ongekende comfort. Bij aankoop van een FSM meubel kiest u voor een lange verbintenis, een vriendschap voor het leven. Kies voor vertrouwen en kwaliteit.

10 producten

per pagina

Het bijzondere van FSM

FSM is koploper in het verbergen van deze ingebouwde functies, waardoor u van de buitenkant van de fauteuil of bank vaak niet kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Dit versterkt het strakke design in combinatie met de comfortabele zit. Tevens zijn bij enkele modellen de zitdiepte en zithoogte aan te passen voor een zo optimaal mogelijk comfort. Bij FSM ligt de nadruk op perfect en langdurig zitcomfort. Elk meubelstuk wordt gekenmerkt door zinvolle, comfort gerichte en design gerichte functies die hun eigenaar veel ontspanning en plezier bieden. Door de hoge kwaliteitseisen en kennis in de leerverwerking zijn de meubels van het hoogste niveau. Deze hoogwaardige fabricage en gebruik van hoogwaardige materialen is algemeen bekend en is een extra garantie voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij Pot Interieur bent u van harte welkom om het zitcomfort van FSM zelf te ervaren!

Een greep uit ons assortiment

Bij Pot Interieur hebben wij een uiteenlopend assortiment van heerlijke design fauteuils. Wanneer u op zoek bent naar een slim en comfortabel meubel dat u helemaal naar uw wens kunt instellen dan is de FSM Skye een perfecte keuze. De fauteuil is elektrisch verstelbaar en zorgt door zijn geïntegreerde lendensteun en uitstekende voetensteun voor een goede lichaamshouding. Deze hoogwaardige leren fauteuil is ontworpen door Christian Werner.

Een ander bijzonder model dat wij direct uit voorraad kunnen leveren is de veelzijdige Pavo fauteuil. De fauteuil dankt zijn veelzijdigheid aan de speciaal ontwikkelde mechaniek van FSM. De hoofdsteun is in hoogte verstelbaar en uitklapbaar. Het is mogelijk om de FSM Pavo fauteuil zowel als vaste fauteuil als ook met relaxfunctie te bestellen!

Wanneer u eerder op zoek bent naar een bank met een mooie, rustige uitstraling waar u zich heerlijk op terug kunt trekken kiest u voor de Clarus bank. Het is een duidelijke, eenvoudige en ongecompliceerde bank met vele technieken die uw zitcomfort bevorderen. De FSM Clarus is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

^