B&B Italia

B&B Italia

Een van de meest toonaangevende merken op het gebied van Italiaans design is toch wel het merk B&B Italia. De meubelen zijn eigentijds en modern, waardoor ze prachtig staan in hedendaagse maar ook in tijdloze interieurs. Het merk is niet meer weg te denken uit de wereld van designmeubelen en wordt dan ook inmiddels wereldwijd gezien als aanvoerder van het Italiaanse design.

B&B Italia werd opgericht in 1966 door Piero Ambrogio Busnelli. De ontwerpen hebben tot op de dag van vandaag bijgedragen aan de geschiedenis van de Italiaanse designwereld. De designs van B&B Italia zijn het resultaat van unieke creativiteit, innovatie en industriële vakkennis.

Producten 1-12 van 126

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 126

Pagina
per pagina

Bijzonder B&B Italia design

Hieronder treft u de vele modellen van B&B Italia, zoals bijvoorbeeld welbekende  B&B Italia Husk fauteuil, B&B Italia Charles bank of de B&B Italia Fat-fat salontafel. In het uitgebreide assortiment van Pot Interieur vindt u onder andere stijlvolle B&B Italia fauteuils, luxueuze B&B Italia banken en moderne bedden van B&B Italia. Niet alleen biedt B&B Italia design voor in huis. Ook voor de tuin zijn er meubelen verkrijgbaar! Een mooi voorbeeld is de B&B Italia Crinoline outdoor fauteuil aanraden. Deze oogstrelende fauteuil is in verschillende vormen en hoogtes ontworpen. Hij beschikt over een uniek design dat zeker de aandacht zal trekken. Een comfortabel kunstobject voor in de tuin.

De moderne en tijdloze stijl van B&B Italia

Creativiteit en innovatie zijn het uitgangspunt van B&B Italia bij het ontwerpen van alle meubelen. Om die reden werkt B&B Italia samen met internationaal gerenommeerde topontwerpers. Deze ontwerpers hebben allemaal hun eigen stijl die duidelijk terug te zien is in hun designs. Ieder meubel is uniek en is het resultaat van research, functionaliteit en creativiteit. Dat research hoog in het vaandel staat bij B&B Italia is terug te zien in het interne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Dit centrum heeft dan ook al verschillende prijzen in de wacht gesleept.

De B&B Italia meubels zijn inmiddels uitgegroeid tot echte design klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan de Husk fauteuil en de Charles bank. Deze meubels zijn ware iconen in de wereld van design meubels. Beide meubels hebben een strakke en luxe uitstraling waardoor ze in vrijwel ieder interieur passen. Het zijn echte eyecatchers die door hun comfortabele uitstraling direct uitnodigen om erop te komen ontspannen.

Voor inspiratie naar Pot Interieur!

Bent u op zoek naar B&B Italia meubels in Nederland? In onze showroom in Axel, Zeeland, van maar liefst 15.000m² vindt u wel 400 topmerken, waaronder dus B&B Italia. Bezoek de grote studio van dit Italiaanse design merk en bewonder onder andere de prachtige banken en fauteuils. Gaat u de showroom bezoeken om één bepaald meubelstuk te zien? Neem dan van tevoren contact met ons op, zodat u zeker weet dat het meubelstuk aanwezig is. Zo weet u zeker dat u bijvoorbeeld de Ray bank of de Tufty Time bank niet mist.

^