Willisau

Willisau

Willisau Switzerland fabriceert al meer dan 85 jaar in het achterland van Luzerno meubelen van uitstekende kwaliteit. De bosrijke omgeving was altijd al een centrum van de houtverwerkende industrie. En tot op vandaag komt een groot deel van het gebruikte hout uit de streek, uit Zwitserland en uit de aangrenzende Europese landen.

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Willisau Meubels

De voornaamste competentie van Willisau Switzerland is de handgemaakte fabricatie van tafels, stoelen en sideboards. In een duidelijke, moderne vorm, die evenzeer aangepast is aan het materiaal als aan de idee en de wensen van klanten.

Door de gemeenschappelijke vormtaal en de combinatie van de materialen kan men hiermee verrassende én harmonische meubel families vormen. In een bijna onbeperkte veelvoud vindt gegarandeerd iedereen de tafel, de stoelen en de passende sideboard, die exact zijn wensen en voorstellingen vervullen. In een overtuigend design, met de hoogste kwaliteit en uit de beste materialen gemaakt in de traditierijke fabriek Willisau Switzerland.

De strenge kwaliteitsnormen van WILLISAU SWITZERLAND, evenals de standaard van „made in Switzerland“, garanderen de grootst mogelijke kwaliteit en handwerkkunst van elk meubel van Willisau.

Willisau Meubels bij Pot Interieur

Het spreekt voor zich dat wij als een van de grotere designmeubelen winkel van de Benelux u graag voorzien van een ruim aanbod aan designmerken. Zo ook de oogstrelende meubels van Willisau.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de Willisau Maleo tafel. Deze tafel is zo dynamisch dat hij altijd en overal past. Hij is verkrijgbaar in vele maten en materialen, zelf als uitschuifbare variant. Deze elegante en tijdloze tafel is een echte hardloper in ons assortiment.

Maar ook de Willisau Palo tafel is erg geliefd onder onze klanten. Deze robuuste tafel leent zich voor diverse gelegenheden. Van baby’s tot tieners, deze tafel kan elke levensfase standhouden en gaat zelfs daarna nog generaties mee. Dankzij het geraffineerde uittreksysteem kan de grootte van de tafel worden aangepast aan het moment. Ideaal wanneer het gezelschap spontaan groter wordt.

Een andere stijlvolle tafel van Willisau is de Prato tafel. Deze tafel is esthetisch ongeëvenaard en bovendien zeer functioneel. U kunt kiezen uit een uitschuifbare of vaste variant in verschillende uitvoeringen en materialen. Deze tafel pronkt in elke ruimte door haar fijne lijnen en stabiliteit. Een tijdloos design.

Wilt u graag de meubelen met eigen ogen zien en zelf ervaren? Bezoek dan onze 15.000m2 grote winkel! Wij hebben een groot aanbod aan Willisau meubels staan. Tevens kunt u bij ons terecht voor een advies op maat. Neem voor extra informatie of professioneel interieuradvies contact met ons op.

^