De Toekomst

De Toekomst

Bij meubelfabriek de toekomst staat functionaliteit, comfort en vernieuwende designs voorop. Ze blijven zoeken naar innovatieve en ergonomische oplossingen die uw zitcomfort verbeteren. Er zijn zo mogelijkheden dat u met gemak uw persoonlijke fauteuil kunst samenstellen. Ze combineren verfijnde technologie met artisanaal handwerk. Hierdoor geniet u van een fauteuil van hoge kwaliteit.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

De Toekomst is hier!

Bent op u zoek naar een nieuwe fauteuil? Diverse fauteuils behoren tot onze pareltjes. De Toekomst Next is een klassieke fauteuil met een optimaal zitcomfort. De eigentijdse vormgeving en uitnodigende uitstraling laten u heerlijk ontspannen. Hij is zowel handmatig als ook elektrisch te verstellen. In deze stoel wordt uw lichaam optimaal ondersteund. Door zijn stijlvolle vormgeving past hij in vrijwel ieder interieur.

Pas uw nieuwe relaxfauteuil aan op uw wensen en behoeften. Bekijk alle mogelijkheden op de betreffende productpagina. Neem ook een kijkje bij onze andere relaxfauteuils en vind de lounge stoel die perfect bij u en uw interieur past.

Over Meubelfabriek De Toekomst 

Meubelfabriek De Toekomst is een echt familiebedrijf met een lange historie. Vanaf het begin, ruim een eeuw geleden, was men werkzaam in de houtindustrie waarna in 1955 Meubelfabriek de Toekomst officieel werd opgericht. Sinds de start heeft Meubelfabriek de Toekomst zich toegelegd op het produceren en verkopen van meubelen, met de nadruk op zitmeubelen. De eigen ontwikkeling is daarbij altijd een sterk kenmerk geweest.

Alle ontwikkelingen worden tot op de dag van vandaag namelijk door het bedrijf zelf gedaan. Ze werken enkel samen met ontwerpers er dezelfde filosofie op na houden: fauteuils ontwikkelen die comfortabel, ergonomisch en een eigentijdse uitstraling hebben. Meubelfabriek de Toekomst staat dan ook hoog aangeschreven als het gaat om modellering, kwaliteit en service. Met een groot scala aan mogelijkheden bieden de fauteuils voor elk individu een optimaal zitcomfort. Welke stoel wordt uw nieuw lievelings meubel?

^