Miniaturen designmeubels in het klein

De designgeschiedenis van meubelen en woonaccessoires kent vele klassiekers, die veelal mijlpalen zijn in de design landschap. Klassiekers omdat deze onze kijk op design, comfort of belevenis hebben veranderd, of een duidelijke markering zijn in de tijd. Door deze collectie miniaturen van design mijlpalen kunt u deze nu allemaal verzamelen en uw collectie compleet maken. Heeft u de Wiggle Side Chair of MR 90 Barcelona al gezien?

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 25

Pagina
per pagina

Vitra miniaturen

Vitra heeft als eerste een miniaturen collectie uitgebracht. Niet alleen de eigen mijlpalen zijn in deze collectie opgenomen, maar ook veel mijlpalen van andere merken, zoals de La Mamma. De afgelopen tientallen jaren heeft Vitra een grote iconische design meubelen in het miniatuur uitgebracht, deze zijn  allemaal op een schaal van 1 op 6. Tot in het kleinste detail zijn deze miniaturen nagemaakt. 

De collectie miniaturen is in samenwerking met het Vitra Design Museum uitgebracht. In dit museum worden het design van vroeger en nu verzameld en tentoongesteld. 

Miniaturen en Pot

De miniaturen zijn gemakkelijk via onze website te bestellen. Heeft u een vraag over deze collectie of vindt u uw miniatuur online niet terug? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

^