Extremis

Extremis

Bij de ontwerpen van Extremis draait alles om samen zijn en contact leggen. Hun producten zijn origineel, innovatief, functioneel en van superieure kwaliteit. Het team van Extremis ontwerpt duurzame tools voor gezelligheid met elkaar. Lees hieronder meer over Extremis.

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

De ontwerpen van Extremis

Voor Dirk was quality time met de familie altijd al van groot belang. Het juiste buitenmeubilair was er echter niet voor dit doeleind. Vanuit deze behoefte ontstond de Gargantua buitentafel. Hij bestaat uit vier banken rond een ronde tafel. Een tafel waar iedereen van de familie gezellig samen kon zitten. De banken kunnen zelfs afzonderlijk in hoogte worden versteld zodat iedereen comfortabel kan zitten. Er kunnen tot 12 mensen aan deze tafel zitten.

Een aantal jaar later ontwikkelde hij samen met Arnold Merckx een uitgebreid tuinassortiment met een destijds uitzonderlijke combinatie van hout en aluminium. De Extempore collectie kenmerkt zich door zijn pure eenvoudigheid  en schoonheid. Het zijn tijdloze ontwerpen die ideaal zijn voor o.a. daken en terrassen.

In 2002 werd met behulp van Xavier Lust een duurzame en comfortabele picknick tafel ontworpen die bestaat uit een aluminium bad. In 2014 werd het langverwachte loungeset de Walrus gepresenteerd. Deze comfortabele bank kan tegen wind en regen zonder dat deze afgedekt hoeft te worden. In 2016 werden de Virus en Sol & Luna producten gelanceerd. Deze richten zich op de steeds kleinere ruimtes waarin we steeds meer gaan wonen.

Geeft u graag feestjes? Dan is de populaire Hopper hét product voor u. Maar ook de Marina (door fattorini, Rizzini & Partners) is ideaal voor intieme feesten ondanks een grote gastenlijst. Houdt u van innovatieve strakke designs die van alle gemakken voorzien zijn dan is de Kosmos uw ideale meubel.

Over Extremis

In 1994 werd Extremis opgericht door Dirk Wynants. Dit Belgische merk, gericht op buitenleven, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een echte specialist. Dit om zijn originaliteit, innovatie en superieure kwaliteit. Elk meubel is uniek, geen variant of kopie van een reeds bestaand product. Elk product is ontworpen met een scherp oog voor detail en duurzaamheid. Sinds zijn eerste tuintafel heeft hij vele innovatieve ontwerpen ontwikkeld. De unieke ontwerpen van Dirk hebben inmiddels al meer dan 50 designprijzen gewonnen. De producten van Extremis onderscheiden zich van hun concurrenten door hun innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.

^