Bezorging | Pot interieur komt graag bij u thuis

Wist u dat Pot interieur een eigen bezorg- en montagedienst heeft? Als u een mooi design meubel heeft besteld, wilt u natuurlijk dat hier op een zorgvuldige manier mee wordt omgegaan. Daarom hebben we bij Pot interieur een team van eigen bezorgers en monteurs. Onze vakkundige en vriendelijke bezorgers komen uw meubel graag bij u thuis afleveren.

Bezorging op maat

Wanneer uw meubel in ons magazijn is binnengekomen, neemt onze afdeling planning contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen op wanneer het u het beste uitkomt. U kunt deze afspraak ook gemakkelijk via onze online planner maken. U kunt een dagdeel kiezen dat u het meest schikt. U ontvangt 24-48 uur voor uw afspraak een mail met het exacte tijdstip van bezorging. Heeft u graag dat het meubel op een verdieping wordt geleverd? We zorgen indien nodig voor een verhuislift of kraan om uw meubel naar binnen te brengen.

Bezorging op maat
Magazijn Pot

Onze service

U ontvangt 30 minuten voordat we het meubel komen bezorgen een sms'je van onze bezorgers dat ze onderweg zijn. Onze bezorgers monteren uw meubel en zetten hem voor u op de juiste plek neer, zodat u dezelfde dag nog kunt genieten van uw aankoop. Na afloop nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee, waardoor u niet met de rommel blijft zitten. Mocht u voorafgaand aan uw bezorging van uw nieuwe meubel even zonder bijvoorbeeld tafel of bed zitten, kunt u er tijdelijk een bij ons lenen. Ten slotte kunnen we uw meubel een half jaar lang kosteloos in ons magazijn opslaan. Na deze 6 maanden mag u hem na een betaling van 50% van het aankoopbedrag nog eens een half jaar opslaan in ons magazijn.

Levertijden

Wanneer u een meubel heeft besteld dat uit voorraad leverbaar is, heeft u deze binnen 5-10 werkdagen in huis. Dit hangt er vanaf of we het meubel met onze eigen bezorgdienst leveren of dat het een klein meubel betreft dat verzekerd verstuurd wordt met DHL. Mochten wij het meubel van uw voorkeur niet op voorraad hebben, bestellen wij dit voor u bij de betreffende leverancier. De levertermijn is dan afhankelijk van de toelevering vanuit de leverancier.

Bezorg- en verwerkingskosten

Bij Pot interieur betaalt u binnen Nederland en België €99 bezorg- en verwerkingskosten. De bezorg- en verwerkingskosten voor een showroommodel bedragen eveneens €99 (met uitzondering van de Waddeneilanden en met uitzondering van actieproducten). Betreft het een product dat verstuurd wordt met PostNL dan betaalt u €19 bezorg- en verwerkingskosten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om uw bestelling in onze showroom of in ons magazijn af te halen.

Let op: onze eigen bezorgers mogen volgens de Arbo richtlijnen, meubels maximaal tot en met de 3e etage tillen. Woont u op een hogere etage zonder lift? Dan kunnen we uw meubels via een verhuislift bezorgen. De kosten voor een verhuislift bedragen €150 - €250. Dit is afhankelijk van de verdieping en woonplaats. De kosten voor complexe montages zijn op aanvraag. Wilt u meer informatie over verhuisliften, een complexe montageklus of heeft u een vraag over een bijzondere bezorging? Bel onze afdeling planning via 0115 - 53 25 22.

Heeft u nog vragen rondom uw bezorging?

Onze afdeling planning kunt u telefonisch bereiken via 0115 - 53 25 22 of per mail via planning@pot.nl.

^