CS Rugs

CS Rugs

Met trots stellen wij het merk CS Rugs aan u voor! Met de inspirerende karpetten van CS Rugs creëert u warmte en sfeer in uw interieur. Carpet Sign is al meer dan 30 jaar specialist in het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte karpetten in diverse poolhoogtes. Hun uitgebreide collecties worden gekenmerkt door rijkheid en tijdloosheid. Kies uw gewenste structuur, kleur en poolhoogte om uw vloerkleed aan te passen op uw interieur, van klassiek tot modern. Zo is het CS Rugs Caméléon vloerkleed een karpet met een uniek kleurverloop, gemaakt van 100% wol.

10 producten

per pagina

10 producten

per pagina

Inspiratie uit alle hoeken

Landen, steden, de natuur, mensen, dieren en de modewereld; inspiratie kent geen grenzen. De vele ideeën worden door CS Rugs vertaald naar prachtige collecties waarmee zij u graag inspireren. Door het grote aanbod en de mogelijkheid voor bijna elke gewenste afmeting, is er ook voor uw interieur het perfecte vloerkleed! In 2007  werd het merk met hun outdoor collectie Atlantique genomineerd voor de Nederlandse Design Prijzen en eindigde bij de laatste 5 in de categorie: consumentenproduct. Bekijk ons aanbod stijlvolle buitenkleden.
De vloerkleden van CS Rugs passen bij uitstek in een duurzaam huis dankzij de toepassing van duurzame materialen. Er wordt continu aandacht bestaat aan duurzame oplossingen. Neem bijvoorbeeld het CS Rugs Metropolis vloerkleed. Dit kleed bestaat grotendeels uit Merino wol.

Het merk CS Rugs

Al meer dan 30 jaar worden de hoogwaardige karpetten in Asten ontworpen en geproduceerd door een gemotiveerd en deskundig team. Met behulp van hightech machines en onuitputbare creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Vierkant, rechthoekig, cirkelvormig, ellips en zelfs organische vormen zijn geen enkel probleem.

CS Rugs staat voor een hoge kwaliteit, diversiteit in materialen en op maat gemaakte karpetten die weten te overtuigen door hun rijkheid en comfort. De CS Rugs bestaan hoofdzakelijk uit garens met een natuurlijke oorsprong. Denk bijvoorbeeld aan linnen, katoen, viscose of Nieuw-Zeelandse wol. Voor alle vloerbekleding die buiten hun plek vinden maken zij gebruik van synthetisch garen.

Bekijk ons volledige vloerkleden assortiment op onze website en vind het perfecte design voor uw interieur.

^