Metaform

Metaform

Maatwerk en flexibiliteit in designmeubelen, dat is wat Metaform te bieden heeft. De collectie bestaat uit een ruim aanbod aan bijzet-, salon- en eetkamertafels met eindeloze afwerkingsmogelijkheden. Kies voor een frame in gelakt, verchroomd of RVS. Voor de bladen wordt gebruik gemaakt van diverse soorten glas, massief hout, natuursteen, fineer, Duropal en keramiek. Metaform is een Nederlands bedrijf dat zich al sinds 1964 richt op met maatwerk en flexibiliteit in al hun design meubelen. Alle tafels worden door hen zelf ontwikkeld en gefabriceerd. Hierdoor kunnen zij consumenten wensen optimaal bedienen en ongekend maatwerk leveren. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw ideale meubel.

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina

Metaform maatwerk

De flexibiliteit van Metaform uit zich in maatwerk. Bijna alle modellen kunnen op aanvraag op de door u gewenste maat gemaakt worden. Tevens bestaat het aanbod van Metaform ook uit bijzettafels zoals de BT-1, salontafels, stoelen en kapstokken die het programma compleet maken.

Mocht uw voorkeur eerder uitgaan naar een gebruiksvriendelijke tafel, dan is een blad van kunststof (HPL) of glas wellicht een passend alternatief. Een keramisch blad wordt vaak gebruikt voor de modern en strak interieur. Ook de onderstellen zijn bovendien verkrijgbaar in een afwerking naar wens. Zo heeft u de keuze uit gelakt, verchroomd of roestvrij staal. Bij lak heeft u de keuze uit acht standaard lakkleuren en op aanvraag andere laksoorten, zo zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos!

Metaform tafels & salontafels

Alle Metaform (salon)tafels zijn zonder twijfel echte kwaliteitsproducten, omdat deze in eigen fabriek worden ontwikkeld en afgewerkt. Bij het vervaardigen van de meubelen wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijk en milieuvriendelijk keramiek. De sterkte van het keramiek maakt dat dit materiaal zeer geschikt is als tafelblad. Naast deze gebruiksvriendelijke en slijtvaste eigenschap is het mogelijk het keramiek te voorzien van een laklaag. Hierdoor heeft u een unieke tafel die bovendien te voorzien is van een onderstel in dezelfde kera-lakkleur, voor een perfect op elkaar afgestemd blad met onderstel! U vindt het allemaal terug in de Metaform Delgado eettafel. De tafel geniet van een tijdloos ontwerp en is verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen.

Naast keramiek zijn de Metaform (salon)tafels verkrijgbaar in diverse andere materialen. Wanneer u meer bijvoorbeeld een liefhebber bent van natuurlijk interieur, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad van massief hout, natuursteen of fineer.

Neem bijvoorbeelde de Metaform S-30 eettafel. Deze tafel is verkrijgbaar in massief eiken, massief noten, keramiek, HPL en HPL Fenix.

^