Kvadrat

Kvadrat

Wie kent de stoffen van Kvadrat niet? Het Deense stoffenmerk heeft diepe wortels in de design traditie van Scandinavië. Kvadrat is de marktleider en produceert enkel hoogwaardige stoffen en textiel gerelateerde producten die helemaal passen in de tijdsgeest van nu. Deze innovatieve ontwerpen worden gemaakt voor u, van de particuliere consument tot architecten en ontwerpers over de hele wereld. Kvadrat maakt al sinds 1968 stoffen voor stoffering van meubelen, gordijnen, vloerkleden en accessoires. Kvadrat beschikt over maar liefst twintig weverijen door heel europa en levert zijn textielwinkels en meubelfabrieken over de hele wereld.
De stoffen van Kvadrat brengen warmte, sfeer en kleur, ook in uw interieur. Lees snel verder om meer te weten te komen over de unieke stoffen van dit merk.

Hoogwaardige stoffen voor meubelen

Kvadrat zal bij de meeste mensen bekend zijn door omvangrijke collectie meubelstoffen. Textiel speelt een fundamentele rol in elke ruimte, maar niet alleen vanwege praktische redenen. Ze zijn tevens de grote sfeermaker en brengen een meubel echt tot leven. De eisen die gesteld worden aan een stof die dient als bekleding zijn dan ook zeer streng. Enkel een select groepje stof komt door de strenge keuring. Het zijn dan ook zeker niet de minste stoffen die standaard worden opgenomen in de collectie van menig designmerk.

Allee meubelstoffen worden ontworpen in samenwerking met toonaangevende ontwerpers en weerspiegelen toewijding aan kleur, eenvoud, innovatie en eigentijds design. Bovendien worden de stoffen geproduceerd volgens de hoogste milieunormen. De ruime keuze aan bekleding is van premium kwaliteit, gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. De collectie biedt:

  • Meer dan 100 ontwerpen en 2.000 kleuren
  • Zekerheid door de geboden garantie van 10 jaar
  • Brede selectie van stof met het EU Ecolabel

Bekende stoffen van Kvadrat

Kvadrat heeft een scala aan stoffen met zo’n goede eigenschappen, dat de stof wordt toegepast door eindeloos veel designmerken. Deze stoffen hebben naam gemaakt vanwege de duurzaamheid, kleurvastheid, rekbaarheid, toepasbaarheid, comfortabele structuur en de verscheidenheid aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Zo komen de volgende stoffen u vast wel bekend voor:

  • Hallingdal
  • Divina
  • Divina Melange
  • Tonus
  • Remix
  • Steelcut Trio

Textiel gerelateerde producten

Naast meubelstoffen maakt Kvadrat bruikbare producten van eigen stoffen, zoals gordijnen en vloerkleden. Mooi gordijnstoffen, van verduisterend tot transparant of inbetweens, en luxueuze tapijten, met oog voor detail en aantrekkelijke structuren, zoals vloerkleden die worden geweven of getuft.

Kvadrat bij Pot Interieur

Voor alles wat Kvadrat te bieden heeft, bent u bij Pot interieur aan het juiste adres. Wij bieden design meubelen aan die verkrijgbaar zijn in de mooiste meubelstoffen van Kvadrat, maar ook met gordijnen en vloerkleden kunnen wij u van dienst zijn op de afdeling woonstoffering in onze winkel. Met onze riante woonwinkel van maar liefst 15.000m2 oppervlakte hebben wij voldoende ruimte om u voor te stellen aan meer dan 400 top designmerken. In deze weken kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen en uw interieur tot in de puntjes naar eigen wens samen te stellen.
Onze deskundige adviseurs laten u graag de stalen zien en geven u advies op maat. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

^