Draenert

Draenert

Draenert produceert al meer dan 50 jaar meubelen in het zuid-Duitse Immenstaad. Het bedrijf heeft zich in de loop van de tijd gespecialiseerd in tafels; eetkamertafels, bijzettafels, salontafels, noem maar op. De tafels worden vervaardigd uit natuurlijke materialen, zoals hout, glas en natuursteen. U heeft de keuze uit een groot aanbod aan vaste en uitschuifbare tafels. Hierbij zijn natuurlijk ook bijpassende stoelen en banken verkrijgbaar, zodat u uw gehele eethoek met dit prachtig design kunt inrichten!

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Draenert meubels

Draenert ontwerpt en vervaardigt de meest geavanceerde designmeubels. Met alle ambachten onder één dak is dit bedrijf in staat om de materialen natuursteen, hout, glas, metaal en leer te verwerken. Ze kunnen bovendien flexibel inspelen op de individuele klantwensen. De meubelen van Draenert zijn stuk voor stuk van eersteklas kwaliteit, die tot stand komen in een modern productieproces. Het gebruik van traditioneel vakmanschap en het streven naar perfectie maken van deze meubelen iets heel bijzonders. Ze richten zich hoofdzakelijk op eet- en salontafels met gepatenteerde uittrekmechanismen en een breed scala aan stoelen met verschillende functionaliteiten en vormen. Als natuursteenspecialist beschikken zij over meer dan 200 soorten natuursteen van over de hele wereld. Natuursteen is bij uitstek een uniek cadeau, elke plaat is immers uniek. De Draenert Adler 2 is een elegante eyecatcher in iedere eethoek! De Draenert Adler tafel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een tafel is die in uw eethoek past. De Adler tafel is verkrijgbaar als vaste en als uitschuifbare tafel.

Passend bij deze tafel beschikken wij over de Draenert Nobile Soft stoel. Deze elegante en tijdloze stoel is direct uit voorraad leverbaar. Deze stoel heeft door de comfortabele zitting en flexibele rugleuning een ongekend zitcomfort.

Wilt u ons volledige aanbod uitschuifbare eettafels bekijken? Kijk dan op onze website.

Over meubelfabrikant Draenert 

Het duitse bedrijf DRAENERT werd in 1968 opgericht door Karin en Dr. Peter Draenert en is inmiddels een top merk in internationaal meubeldesign. Het bedrijf wordt nu geleid door Dr. Patric Draenert in de tweede generatie. Hun bijzondere meubels worden naar meer dan 50 landen geëxporteerd. De gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers vormen belangrijke pijlers voor het duurzame succes van de onderneming. Hun ontwerpen hebben talloze nationale en internationale designprijzen ontvangen zoals de Interior Innovation Award, Red Dot "best of the best", IF - Product Design Award en nog veel meer. Veel internationale musea, zoals het Victoria and Albert Museum in Londen en het Metropolitan Museum of Art in New York, hebben items uit de Art Edition in hun collecties opgenomen.

^