Flexform

Flexform werd opgericht in de jaren '70 en staat dan ook al meer dan 50 jaar bekend om zijn tijdloze en luxe design meubelen. Met ontwerpers als Antonio Citterio en Joe Colombo worden echte design klassiekers vanzelf gecreëerd. Dit Italiaanse familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer toonaangevend merk in de top van de designwereld.

Over Flexform

Droomt u van een Flexform bank, bed, kast of tafel? In 1970 bracht dit luxueuze merk smaakvolle meubels uit met de collectie ‘Italiaans Design’, die zijn ontworpen door grote namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonetto. Hierna groeit Flexform uit tot een groot familiebedrijf met enorm veel creatief talent en een herkenbare, karakteristieke stijl die zich uit in alle banken, kasten, tafels en ander meubilair. Al uw Flexform meubilair koopt u bij Pot Interieur, het adres voor de mooiste designmeubels.

Producten 1-12 van 96

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 96

Pagina
per pagina

Comfortabele Flexform banken

Flexform staat vooral bekend om de collectie banken met zacht zitcomfort. Kom helemaal tot rust op bijvoorbeeld de Soft Dream bank met hemels comfort. De naam verklapt het eigenlijk al! Door zijn tengere pootjes lijkt deze bank wel te zweven en dankzij zijn hemels zit gevoel, droom ook jij heerlijk weg op deze bank.
Inmiddels zijn er ook designs die niet meer weg te denken zijn, zoals de bekende Groundpiece bank en Evergreen bank. Beide banken zijn ontworpen door Antonio Citterio en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Hoe gaat uw ideale bank eruit zien?

Flexform bij Pot Interieur

Kies in ons ruime assortiment voor een prachtige Flexform bank en geniet van ultiem zitcomfort. In ons ruime assortiment vindt u diverse luxueuze banken, iconische kasten en statige tafels waaronder die van Flexform. Bewonder al het exclusieve meubilair in onze showroom van ruim dan 15.000m². Hier vindt u meer dan 400 topmerken onder een dak, waar Flexform een toonaangevende naam van is. Het innovatie design van Antonio Citterio voor Flexform leidde niet alleen tot een prachtige collectie banken en accessoires, maar ook tot een kenmerkende lijn van diverse grote sofa’s. Kiest u voor een bank van Flexform, dan kiest u voor ultiem zitcomfort met een prachtig exclusief design, net als de andere meubels van dit merk.

^