OFYR

OFYR

Wat is er nu heerlijker dan buiten koken en eten? OFYR kent dit gevoel als geen ander en voldoet optimaal aan deze behoefte. Bekijk en lees hier meer over de bijzondere buitenmeubelen van OFYR!

1 product

per pagina

1 product

per pagina

De totstandkoming van OFYR

Hans Goossens wilde niets liever dan gezellig samen met zijn vrienden en familie buiten grillen. Hij vond echter nooit de perfecte grill en besloot deze zelf te ontwerpen. Buiten koken was immers altijd meer een individuele bezigheid, terwijl Hans Goossens er liever een gedeelte activiteit van wilde maken. Zijn concept werd in 2015 in Nederland gelanceerd en werd meteen een succes bij zowel de thuiskoks als ook de professionals. Inmiddels zijn de OFYR producten in meer dan 80 landen te koop.

De ontwerpen van OFYR

Het moderne tijdloze design van de OFYR meubels zorgt ervoor dat ze in elke tuin passen. Het is een bijzondere en leuke manier van vuurtje stoken en verbinding maken met de mensen om u heen. Niet alleen voor in de tuin, ook evenementen en restaurants gebruiken de veelzijdige OFYR om hun gasten een unieke diner ervaring te leveren. Gasten verzamelen zich om het gezellige vuur van de OFYR, de multifunctionaliteit en het geweldige design overtuigt iedereen. In Spanje kook men er grote pannen heerlijke paella op, terwijl men in Zwitserland zich heerlijk vermaakt met een warme glühwein en het warme knetterende vuur. De OFYR producten zijn geschikt voor elk moment en elk jaargetijde.

Sinds de lancering in 2015 werkt Hans Goossens met een team gemotiveerde en talentvolle ontwerpers. Gezamenlijk hebben zijn het assortiment uitgebreid met tuinmeubilair, kookgerei en accessoires. Allemaal met hetzelfde doel, verbinding. Wij mensen zijn immers sociale wezens en we verzamelen ons al sinds we ons kunnen herinneren graag rond een vuurtje, delen verhalen en voelen ons graag verbonden.

Met de OFYR Classic bbq kan het allemaal. Het is een praktische en stijlvolle barbecue en vuurschaal die perfect in de tuin of op een chique restaurant terras past. U kunt met deze bbq op de plaat bakken of met behulp van een bijpassend rooster boven het vuur grillen. Natuurlijk zijn er nog veel meer uitbreidingen mogelijk voor elk gewenste recept en kookstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, van soep tot pizza.

De OFYR club

Door deze behoefte aan verbinding is ook het idee van de OFYR club ontstaan. OFYR eigenaren van over de hele wereld kunnen hier hun producten registreren en met elkaar in verbinding komen via de community. Verder zit de nieuwe app vol met heerlijke recepten en workshops. Door actief te luisteren naar de feedback van hun leden komen de ontwikkelaars regelmatig met nieuwe functies.

^