Schönbuch

Schönbuch

Strakke ontwerpen en expressieve kleuren. Met de Schönbuch meubelen wordt elk mogelijke interieur probleem in de hal, gang, entree enzovoorts opgelost. Schönbuch werkt niet alleen met zijn interne Schönbuch Design Team maar ook met bekende ontwerpers zoals Dante Bonuccelli, Jehs + Laub, Christian Haas, Sebastian Herkner, Studio Besau-Marguerre en vele meer. Bekijk alle modieuze meubelen van Schönbuch op deze pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schönbuch bij Pot interieur

Kom langs in onze winkel en bekijk alle design meubelen van Schönbuch van dichtbij. Natuurlijk kunt u eerst op deze pagina alvast uw favorieten bekijken. Schönbuch heeft inmiddels een ruime collectie opgebouwd waar onder kasten systemen die een volledig op maat gemaakte, tijdloze maatwerkoplossing bieden voor elke ruimte.

Natuurlijk behoren ook kapstokken, bijzettafels, krukken en banken, spiegels, ruimteverdelers en planken tot het slimme assortiment van Schönbuch.

Om het geheel helemaal af te maken biedt het merk nog diverse accessoires waarmee uw interieur helemaal af kan worden gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muur haken, slimme opslag oplossingen, paraplu standaarden, kledinghangers en leuke decoratieve items. Voor iedere smaak en ieder interieur vindt u hier een passend item. Andere accessoires vindt u in onze categorie accessoires.

Nieuw in de Schönbuch collectie

Een van de grootste bestsellers uit 2021 is de Grace trolley. Deze serveerwagen is ontworpen door Sebastian Herkner gebaseerd op de architectuur van de jaren 50. Hij leent zich perfect als bijzettafel, als mobiele opbergoplossing en natuurlijk als barwagen.

De ontwerpers bij het Duitse merk Schönbuch zitten niet stil en zijn weer met tal nieuwe uitzonderlijke designs gekomen. Neem bijvoorbeeld de Amanita bijzettafel, ontworpen door Christian Haas. Deze moderne tijdloze tafel lijkt op een paddenstoel die terug is gebracht naar zijn primaire vormen. De Amanita bijzettafel is verkrijgbaar in nachtblauw, schemer roze, koraal, zwart of sneeuwwit en geldt als elegante blikvanger in een thuiskantoor, entree of woonruimte.

Combineer de sensatie van functionaliteit en fraai design. De kleurrijke Kuki wandhaken ontworpen door Ontwerpstudio Terhedebrügge zijn een lust voor het oog. Eén set bestaat uit drie massief houten haken in verschillende maten en kleuren. Het ontwerp is minimalistisch en kunnen in elke gewenste opstelling worden gemonteerd en aangevuld. Zo zijn er nog veel meer nieuwe items in de catalogus. De collectie van Schönbuch meubelen staan voor een innovatief kleurrijk design en uniciteit. Uw meubelstuk wordt speciaal voor u op bestelling samengesteld en vervaardigd.

Neem contact met ons op indien uw gewenste product hier niet bij staat of wanneer u behoefte heeft aan deskundig interieuradvies.

^