Loveseats een design bank voor een romantisch onderonsje

Een bank voor een romantisch onderonsje, daar leent de loveseat zich uitermate goed voor. Een niet al te grote sofa, het is een bankstel dat net iets groter is dan een fauteuil en net iets kleiner dan een 2-zitsbank. Dit maakt het dan ook, dat het met twee personen knus en romantisch is, op een loveseat. Bij Pot Interieur vindt u veel stijlvolle loveseats, van één trendy velvet loveseat tot een industriële cognackleurige. Voor iedere woonstijl is er bij Pot Interieur een loveseat te vinden. Gebruik de loveseat voor een romantische avond met uw partner of voor een avond ontspannen film kijken zonder geliefde. Op welke manier u hem ook gaat gebruiken, de loveseat is een aanwinst voor uw interieur.

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina

Wat is een loveseat?

Een loveseat is een zitbank dat qua formaat tussen een fauteuil en tweezitsbank in zit. Het is ook wel te bestempelen als ruime fauteuil of kleine zitbank. De Loveseat is ooit ontworpen voor chique dames met hun grote brede jurken. In de zeventiende eeuw droegen dames brede jurken met hoepels erin verwerkt. Plaatsnemen in een stoel of fauteuil van een normaal formaat was een aardige opgave. Waardoor voor deze dames een ander zitmeubel ontworpen werd. Hieruit is de loveseat voortgekomen. De loveseat bood meer zitruimte voor de dame in kwestie en haar jurk.

De naam “loveseat” werd in de negentiende eeuw aan het zitmeubel gegeven. Deze periode werd men zich ook bewust dat heren zo de dames het hof konden maken. Dit was mede doordat men zo zeer dicht tegen elkaar aan zaten.

Heden ten dage is de loveseat in verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt uw loveseat geheel naar eigen wens samenstellen. Bij Pot Interieur is er altijd een loveseat die past bij uw woonwensen en zitcomfort. De loveseat is ideaal wanneer u geen plaats heeft voor twee banken en u een fauteuil te klein vindt. De loveseat biedt hierdoor uitkomst, doordat u er met twee personen plaats op kunt nemen. Terwijl een loveseat nagenoeg niet meer plaats inneemt dan een fauteuil.

Diverse mogelijkheden

Pot Interieur heeft vele mogelijkheden als het gaat om loveseats. Wij hebben met zorg een mooie collectie van design merken voor u geselecteerd. De design merken hebben verschillende loveseats in hun assortiment. Door de vele loveseats, is elke woonstijl vertegenwoordigd bij Pot Interieur. Zoals een landelijke, moderne, romantische en Scandinavische woonstijl. De Pode Edit bank en de Havee Cloak Pacific bank zijn moderne strakke loveseats. Met duidelijke lijnen zijn het sfeervolle banken die tijdloos zijn. Het zijn ware eyecatchers. Heeft u liever een loveseat met een industriële look, maar zeer zeker warmte uitstraalt? Wellicht is de Flexform Cestone (09) bank een mooi zitmeubel in uw woonkamer. Dit meubel leent zich ook perfect om midden in de ruimte te plaatsen.

U kunt uw favoriete loveseat naar eigen wensen laten stofferen. Zo heeft u keuze uit een breed scala stoffen- en ledersoorten. Het kleurenpalet is eindeloos, hierdoor kan iedereen de loveseat naar eigen wens bestellen. Heeft u al gedacht aan een groene, grijze, beige of roze loveseat? Zwart en cognac, maar ook een bekleding met velvet is mogelijk.

Een loveseat kopen bij Pot Interieur

Bekijk de collectie loveseats online bij Pot Interieur of kom proefzitten in onze showroom. U ervaart het zitcomfort en bekijkt de stalen van de verschillende stoffen en ledersoorten. Laat u adviseren door onze adviseurs. Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien. U kunt uw favoriete loveseat ook gemakkelijk online bestellen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, onze collega’s helpen u graag!

^