Classicon | Tube light

ClassiCon design meubelen

ClassiCon is opgericht met slechts één doel: topkwaliteit zo breed mogelijk verspreiden. Topkwaliteit gedefinieerd als het uiterste in originaliteit, functionaliteit en esthetiek, los van modetrends. Stijl ondergeschikt aan vormkwaliteit waarbij het idee belangrijker is dan creator.

Naast hedendaags ontwerp koestert ClassiCon met respect de klassieke school. Classic en Contemporary, beide bouwstenen voor de naam ClassiCon. Alle meubelstukken uit de Classic Collection zijn genummerd en dragen daarmee de unieke ClassiCon-signatuur: een garantie dat alleen topklasse in materialen en methodes is toegepast onder strikte kwaliteitscontrole. Ze vormen een exacte replica van het originele ontwerp en zijn ware collectors items van vandaag en morgen.

5 producten

per pagina

Klassieke meubelen van ClassiCon

Zoals de naam als doet denken heeft ClassiCon een groot aanbod van klassieke meubelen. ClassiCon heeft echter ook aparte ontwerpen met een afwerking in hout of textiel. Ontwerpen van de bekende ontwerpster Eileen Gray zijn hier ondergebracht.

De best verkochte bijzettafel van ClassiCon

Wanneer u nadenkt over bijzettafels en klassiekers, dan gaat het al heel snel over de ClassiCon E1027 bijzettafel. Dit is de meest gewilde tafel van het merk en hij is leverbaar in een zwart en zilveren uitvoering van het frame. Ook het tafelblad is maatwerk. U kunt hierbij kiezen tussen drie kleuren glas en zo de perfecte bijzettafel samenstellen voor uw interieur.

ClassiCon meubelen en designers

Een van de dingen waarin ClassiCon uniek is, is dat vaak de combinatie wordt gezocht tussen de degelijke kwaliteit van het merk en de hieraan gekoppelde bekende designers. Door deze werkwijze heeft ClassiCon vele mooie combinaties in het aanbod. Bekende designers waarmee wordt gewerkt zijn onder andere Christian Haas, Konstantin Grcic, Sebastian Herkner en Barber Osgerby.

^