Hay design

Hay staat voor duurzaam en betaalbaar design en is onmiddellijk herkenbaar door het gebruik van felle kleuren en prints. Zijn ontwerpen zijn modern, kwalitatief en minimalistisch.

Over Hay

Hay werd opgericht in 2002 door Rolf Hay. Hiermee is het merk nog relatief jong in de designbranche. Toch heeft Hay zich in deze korte tijd omhoog gewerkt tot een van de grotere namen! Hay heeft zich bewezen in de designwereld en is inmiddels in vele landen leverbaar. Rolf Hay laat zich inspireren door de grootste Deense design uit de jaren '50 en '60. Het zijn moderne designs waarbij de invloeden van deze jaren doorschemeren. Naast stoelen, barkrukken, sofa’s, tafels en kasten beschikt het merk ook over uitgebreide & minimalistische meubels voor buiten.

Producten 1-12 van 127

Pagina
per pagina

Jong talent

Het merk werkt samen met bekende ontwerpers, maar geeft ook jonge ontwerpers de kans om hun talent te tonen. Met ontwerpers uit verschillende segmenten en branches wordt een brug geslagen tussen architectuur en mode. Innovatie en geavanceerde technologie spelen een belangrijke rol bij het ontwerp van de collectie. Dankzij deze innovatie is het merk al meerdere malen bekroond met design awards en in korte tijd uitgegroeid tot een succesvol design label. Hay werkt onder andere samen met ontwerpers zoals Foersom & Hiort-Lorenzen, Hee Welling en Thomas Bentzen.
Maak kennis met onze uitgebreide Hay collectie!

Een greep uit de Hay collectie

Natuurlijk zouden we zo elk item kunnen benoemen waar we dol op zijn. Maar om deze tekst niet te lang te maken noemen wij een aantal van onze favorieten. Zo zijn we dol op de Hay About A Chair AAC22 stoel. Een opvallend maar eenvoudig ontwerp kenmerkt deze veelzijdige  stoel. Hee Welling ontwierp deze stoel voor Hay. Deze stoel kan in uiteenlopende ruimtes worden gebruikt. Zo staat hij niet alleen goed onder de eettafel maar is ook ideaal voor onder de vergadertafel, in een kantine of op kantoor. De AAC22 stoel is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, combineer kleuren of kies voor één kleur. 
De Hay Mags sofa is volledig naar eigen wens vorm te geven dankzij de verschillende modules. Het is een bankstel met minimalistisch design dat weet te overtuigen met zijn heerlijk zachte zitcomfort. Duurzaamheid en een heerlijk comfort hebben bij deze bank de prioriteit gekregen.
Ten slotte hebben we de Hay Don’t Leave Me bijzettafel. Deze bijzettafel  is zo ontworpen dat in het midden van het tafelblad een handig meeneem handvat aan het verlengde van het frame zit. Zo neemt u hem overal gemakkelijk mee naar toe.

Heeft u extra advies nodig voor uw interieur? Neem dan contact op met ons. 

^