Auping Noa bed

Auping

Auping is al meer dan 130 jaar dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. Dit is niet zonder reden. Volgens Auping is een uitgeruste wereld een betere wereld. Alles wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. Met deze visie in het achterhoofd wordt elk Auping bed, Auping matras en Auping boxspring gemaakt. Auping maakt de wereld een stukje mooier.

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Auping bed, matras of boxspring

Bij Auping staat altijd innovativiteit en duurzaam design centraal. De collectie is samen te vatten als moderne en klassieke ontwerpen met een tijdloos karakter. U kunt eindeloos variëren door het grote aanbod aan Auping bedden en boxsprings in combinatie met het bedtextiel van Auping. Binnen de Auping collectie is alles maat-, hand- en vakwerk, dat is hetgeen dat Auping zo bijzonder maakt.

Bij Pot Interieur vindt u de Auping collectie online. Bekijk hier bijvoorbeeld het 100% circulaire Auping matras Elysium. Het Auping Elite matras dat u koele nachten bezorgt en de unieke Auping spiraalbodems. Ook voor Auping bedden en boxsprings kunt u terecht bij Pot Interieur. Wat dacht u van het Auping Original bed of van de gelijknamige boxspring, de Auping Original boxspring?

Bekijk het aanbod van Auping op uw gemak online. Wenst u vrijblijvend meer informatie of een offerte, neem dan gerust contact met ons op. Een van onze slaapadviseurs zal u zo spoedig mogelijke informeren.

De Auping Auronde en Auping Essential

De bedden van Auping zijn ontstaan met oog voor detail, dit is terug te zien in elk ontwerp van Auping. Daarom zijn een aantal modellen ook al tientallen jaren een groot succes. Een goed voorbeeld hiervan is de Auping Auronde. Het is een bed dat door de jaren heen nagenoeg gelijk is gebleven aan het originele ontwerp, enkele aanpassingen zijn hier maar aan aangebracht. Zo kunt u dit bed in de nieuwste kleurtrends kiezen en voldoet het helemaal aan het hedendaagse slaapcomfort.

Ondanks dat de Auping Essential nog niet zo lang op de markt is, is het al een ware klassieker. Het is een modern bed dat 100% duurzaam is, doordat het van gerecycled materiaal is geproduceerd. De Essential is leverbaar in een breed scala aan kleuren. Eveneens heeft u de keuze in diverse breedte maken, zo is er voor iedere slaapkamer een perfecte Essential bed te vinden. Aan de Essential is ook een bedtafeltje te koppelen, in dezelfde kleur als het bedframe. Het optimale comfort ervaart u wanneer u het bed combineert met een Auping spiraalbodem en Auping matras. Bent u een snurker? Dan kan de Auping Smart Base een uitkomst voor u zijn. Snurken is dan volledig verleden tijd.

Auping geschiedenis

Met een bestaansgeschiedenis van meer dan 130 jaar, mag Auping zich zonder twijfel dé slaapspecialist van Nederland noemen. Met een Koninklijke onderscheiding is Auping in Nederland marktleider op het gebied van slapen met spiraalbodems, matrassen, bedden, boxsprings en bedtextiel.

Het eerste Auping bed is ontstaan door de vraag van Sint Geertruiden Gasthuis aan Johannes Auping om een hygiënischer bed te maken dan de toen bestaande bedden. De oplossing voor de smid uit Deventer bestaat uit gedraaide, in elkaar gevlochten ijzerdraden die in een ijzeren frame zijn gespannen. Al snel besefte Johannes dat zijn uitvinding alleen een succes kon worden wanneer hij het industrieel aanpakt. Zelf ontwikkeld hij machines waarmee hij zijn uitvinding kan produceren. Het bedrijf Auping is hiermee geboren. De eerste grote order is afkomstig van het Burgerziekenhuis in Amsterdam, zij bestellen direct veertig exemplaren, van deze ‘stalen gezondheidsmatrassen’. Tien jaar later plaats het Koninklijk Huis een order, de slaapvertrekken van het Koninklijk Paleis op de Dam worden met Auping bedden ingericht. Met de opening van de nieuwe, grote fabriek in Deventer wordt in 1912 de productie van Auping verder uitgebreid. Het hoofdkantoor van Auping is nog steeds op dezelfde plaats gevestigd.

In 1953 wordt het roer omgegooid, de collectie wordt opnieuw goed bekeken. Hieruit vloeide voort dat de productie van tientallen achterhaalde producten stopte. Ruim tien jaar later wordt door Auping het eerste verstelbare spiraalbodem op de markt gebracht. Dit was in eerste instantie een handverstelbaar model. Maar al snel volgde de elektrische uitvoering. Het bekende bed Auronde werd in de jaren zeventig voor het eerst op de markt gebracht. Tot op vandaag heeft de Auronde een vaste plaats in de Auping collectie gekregen. Het oorspronkelijke ontwerp is van Frans de la Haye, later wordt het bed voorzien van diverse modificaties en extra’s. In 1988 bestaat Auping 100 jaar en ontvangt het predicaat ‘Koninklijk’.

In de jaren negentig groeit Auping. Een deel van ‘Nordisk Fjer’ in Denemarken wordt verworven, hiermee wordt de collectie uitgebreid met dekbedden en kussens. Na de verstelbare bedbodems in de jaren zestig, wordt met de Auping Royal de elektrisch verstelbare bedbodem en het comfortabele bed-op-maat concept geïntroduceerd. Het gerenommeerde fabrikant ‘Zevenslaper’ wordt door Auping in 1998 overgenomen. Dit was het startsein voor de productie en verkoop van de Auping boxspring.

Het millennium bracht Auping nieuwe producten en productinnovaties, deze volgde elkaar in een rap tempo op. Ook op het gebied van bed- en boxspring ontwerpen zit Auping niet stil. Zo is ook de Auping Noa bed ontstaan, met een Scandinavisch design en duurzaam karakter. Door dit karakter past het bed volledig in de huidige tijdsgeest.

Auping en duurzaamheid

In 2011 was Auping de eerst beddenfabrikant ter wereld welke een Cradle to Cradle Silver certificaat ontving. Dit certificaat werd toegekend aan de nieuwe matrassenlijn, dat door Auping op de markt werd gebracht. Het label garandeert dat een product voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte materialen, of materialen die na gebruik opnieuw te gebruiken zijn.

Auping bij Pot Interieur

Pot Interieur is dealer van Auping. Bekijk de Auping collectie online of bezoek onze showroom. Heeft u een specifiek model waarin u geïnteresseerd bent, laat het ons weten. Wij hebben niet alle modellen in onze showroom staan, zo voorkomen wij teleurstellen. Heeft u vragen of wilt u graag geïnformeerd worden, neem contact met ons op. Onze slaapexperts helpen u graag. Online kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen of uw order plaatsen.

^