Occhio

Occhio

Het Duitse design verlichtingsmerk is Occhio is opgericht in 1999. De oprichter Avel Meise, wilde een universeel verlichtingssysteem, dat aanpasbaar is aan de gewenste situatie. Het merk staat voor het leveren van uitzonderlijke lichtkwaliteit én zorgt voor gebruiksplezier op het hoogste niveau. Occhio is zo ontworpen dat het vernieuwd en holistisch is. Occhio is hierdoor onvergelijkbaar tussen de andere design lampen. De lampen zijn tot perfectie van detail ontworpen en ontwikkeld. De lampen van Occhio zijn zo hypermodern dat verschillende modellen uit de collectie van Occhio te bedienen zijn, door middel van uw smartphone.

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Occhio lampen

De design lampen van Occhio zijn minimalistisch. De collectie bestaat uit verschillende hanglampen, tafellampen, wandlampen, plafondlampen en staande lampen. De hoogwaardige led verlichting nodigt uit om in elke ruimte in uw huis te gebruiken. De Occhio lampen hebben elk de mogelijkheid om een temperatuur aan te passen, aan de gevraagde situatie. Waardoor u gezellige sfeerverlichting heeft of heldere licht voor het lezen van een boek.

Occhio Mito lampen

Eén van de populairste serie van Occhio is de Mito serie. Het is een serie met een voortreffelijk design. Mito, staat voor elegantie! Dit is ook terug te zien in de Mito Sospeso hanglamp. Het is een lamp die strak is van vorm, maar minimalistisch. Het is een unieke lamp die naar boven en naar beneden schijnt, tegelijkertijd. De lamp kan zo aangestuurd worden dat de lichtkleur wordt aangepast naar de gewenste situatie. Door een simpele handbeweging wordt, via Touchless Control, de lichtsterkte, -verdeling en -kleur geregeld. Naast de hanglamp zijn er binnen de Mito serie, ook staande lampen en plafondlampen verkrijgbaar.

Koop Occhio design lampen bij Pot Interieur

Bekijk de collectie Occhio design lampen online bij Pot Interieur. Of breng een bezoek aan onze showroom. Laat u adviseren door onze een van onze interieur adviseurs. Zij helpen u graag met het samenstellen van de juiste lamp, ook laten ze u graag zien wat de mogelijkheden zijn van de diverse Occhio lampen.

U kunt gemakkelijk een vraag stellen aan een van onze specialisten, neem hiervoor contact met op. Vrijblijvend een offerte aanvragen is mogelijk voor een specifieke Occhio lamp. Uw geliefde Occhio lamp kunt u gemakkelijk online bestellen.

^