Openingstijden

Maandag 10.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 12.00 - 18.00

Speciale openingstijden

2e paasdag 12.00 - 18.00
Hemelvaartsdag 12.00 - 18.00
2e pinksterdag 12.00 - 18.00
Sinterklaasavond 12.00 - 17.00
Kerstavond 12.00 - 17.00
2e kerstdag 12.00 - 18.00
Oudjaarsdag 12.00 - 17.00

Gesloten op

Nieuwjaarsdag
1e paasdag
Koningsdag (alleen op weekdagen)
1e pinksterdag
1e kerstdag

Op Belgische feestdagen zoals 1 mei, 21 juli , 15 augustus, 1 en 11 november zijn wij volgens onze reguliere tijden geopend.

Adres

Nieuwendijk 89, 4571 LH Axel, Nederland
Telefoon: +31 115 562 010

Laat u inspireren door Pot interieur

Met maar liefst 15.000 m² winkelvloeroppervlakte is Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel een begrip bij iedere liefhebber van design en kwaliteitsmeubelen. Niet alleen in eigen land, maar zeker ook in België. En daar die liefhebber hoge eisen stelt, is onze winkelpresentatie, de deskundigheid van de medewerkers, de servicegraad, behulpzaamheid en vriendelijkheid in overeenstemming met het hoge niveau van de gepresenteerde collectie. En die collectie is ongekend!

Na een bescheiden begin is Pot Interieur in meer dan 100 jaar uitgegroeid tot een woninginrichter van formaat, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Pot Interieur inspireert haar bezoekers, prikkelt hun voorstellingsvermogen en laat de bezoekers genieten van de verschillende belevingswerelden die er gepresenteerd worden. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor de Cassina-studio van Europa; nergens worden de producten zo mooi en zo groots gepresenteerd als bij Pot Interieur. In Axel vindt u talrijke studio’s van woonmerken als: Sede, Leolux, Jori, Minotti, Molteni, Interlübke, Rolf Benz, B&B Italia en nog veel meer mooie merken. Uiteraard ook qua slaapcomfort met toppers als, Auping, Kreamat, Treca Paris, Tempur en vele andere. Kortom; een bezoek aan Pot Interieur in Axel is inspirerend en loont, in alle opzichten!

Tevens hebben we een geheel nieuwe afdeling: woonstoffering. Hiermee kunnen we uw gehele huis inrichten!

Maar liefst
15.000 m2
winkeloppervlakte

Het team van Pot Interieur

Gedreven kwaliteit te willen leveren, de persoonlijke aandacht op de winkelvloer en bij u thuis. Daar staan we voor. We willen u graag op een zo breed mogelijke manier van dienst zijn. Passie, ambacht en liefde voor het interieursvak worden met de jaren alleen maar sterker. Dat is de kracht van een familiebedrijf met een lange traditie als het onze. Niet alleen zijn wij één familie bij Pot & Berden interieur, ook onze klanten en leveranciers zien we zo.

Showroom

We nemen de tijd voor u, om een kopje koffie voor u in te schenken. Even rust, even stilstaan, dat is soms nodig in deze tijd van zoveel keuze’s. Stilstaan bij waar u nou écht blij van wordt, bij wat een lach op u gezicht tovert. “Ieder mens is verschillend en dus ook iedere klant, dat vraagt om een individuele benadering. Gelukkig zijn we bij Pot & Berden interieur ook allemaal verschillend en heeft iedere specialist een andere, eigen benadering. U bent van harte welkom in onze showroom we helpen u graag!”

We stellen graag ons hele team aan u voor. Al onze collega’s vindt u hier!

Service

Al rondwandelend zult u ontdekken dat ieder merk zo zijn eigen signatuur, bepaalde voor het merk specifieke kenmerken heeft. Maakt u vervolgens wat nader kennis met de producten van een van die merken, bijvoorbeeld door in een fauteuil of bank plaats te nemen, dan zult u merken dat iedere fabrikant op een geheel eigen manier invulling geeft aan het begrip comfort.

Omdat u ongetwijfeld bepaalde wensen heeft op gebied van comfort, uitstraling en functionaliteit, is het handig te weten welke merken het beste aansluiten bij die wensen. Op dat moment komen onze adviseurs in beeld. Naast een brede kennis van de designwereld in zijn algemeen, beschikken ze elk over heel veel knowhow waar het bepaalde fabrikanten betreft. Op basis van uw wensen en ideeën laten ze u kennis maken met de meubels die het beste bij uw voorkeuren aansluiten. Zonder beperkingen. Want mocht u tijdens uw zoektocht naar een nieuw meubel of sfeervol interieur nieuwe wegen willen inslaan, dan zullen onze adviseurs u graag daar naartoe begeleiden.

Onze adviseurs
begeleiden u in uw
zoektocht

Jarenlange ervaring

Onze inspirerende showroom biedt in ieder geval alle mogelijkheden om voor iedere wens een passende oplossing te vinden. We noemen onze specialisten overigens niet zomaar ‘specialisten’. Niet alleen vanwege hun brede algemene kennis, maar omdat ze vrijwel alles weten van een of meerdere design merken. Tot in het detail. Omdat ze zich uitgebreid in de producten van een fabrikant verdiepen, bij die fabrikant worden geschoold en daarnaast vanwege hun jarenlange ervaring. Op de volgende pagina’s willen we u graag met onze specialisten en een van ‘hun’ merken kennis laten maken: de Sede, B&B Italia, Cassina, Flexform, Leolux, MDF Italia, Montis, Rolf Benz, Treca Interiors Paris, Vitra.

U bent van harte welkom om een keer een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Medewerker
^