Jensen

Jensen

Jensen is in Scandinavië een begrip. Al meer dan 50 jaar staat deze toonaangevende, Noorse beddenfabrikant borg voor slaapcomfort van topklasse. Een innovatief design, de juiste materialen, superieur vakmanschap en ervaren beddenmakers vormen de basis voor persoonlijk slaapcomfort. Jensen introduceert de Jensen Supreme-collectie, zodat ook Nederland kan ervaren wat Jensen te bieden heeft. Deze collectie is vanaf heden verkrijgbaar bij de betere interieurzaken. Bekijk de boxsprings van Jensen en andere boxprings in onze boxspring categorie.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Kwaliteit boxsprings & top matrassen van Jensen 

Jensen richt zich op mensen die oog hebben voor design en kwaliteit en een bed als een belangrijk meubelstuk beschouwen. Jensen introduceert daarom in Nederland de veelzijdige Supreme-collectie. De oogstrelende vormgeving van de Supreme-collectie werd in Noorwegen bekroond met de Award voor Design Excellence. De luxe bekleding van zuiver scheerwol is verkrijgbaar in diverse kleuren. De Supreme-collectie van Jensen biedt boxsprings met een uniek pocketveer systeem, opgebouwd uit drie lagen pocketveren, waardoor het comfort aanzienlijk verbetert. De pocketveren hebben de vorm van een zandloper. Hierdoor is het mogelijk dieper in het matras te zakken, terwijl het lichaam tegelijkertijd meer ondersteund wordt door de stevigheid van het midden van de veer. Het matras bestaat uit vijf verschillende zones, die elk hun specifieke stevigheid hebben. Zacht onder de schouders, heupen en voeten, stevig onder het middel en de knieën. 

Alle Jensen-bedden beschikken over een comfortabele, Scandinavische topmatras, waarbij u zelf kiest voor een matras gevuld met traditioneel paardenhaar of comfortabel Talalay latex. De bekleding van de topmatras is eenvoudig afneembaar en te wassen in een standaard wasmachine.

Een greep uit de collectie van Jensen

Het summum van comfort uit de Supreme-collectie is de Supreme Vital. Met de draadloze afstandsbediening is deze boxspring traploos te verstellen in elke gewenste stand en kunnen voorkeurstanden geprogrammeerd worden. De Jensen Diplomat boxspring zorgt dankzij zijn zorgvuldig gekozen stoffen en Original Zone Pocket System voor optimaal slaapcomfort. Door zijn zachte schouderzone geeft dit bed u letterlijk een steuntje in de (onder)rug. Een van de meest bewezen en meest succesvolle boxspring uit de Jensen collectie is de Jensen Ambassador boxspring. De boxspring heeft een Aloy® 2.0 pocketvering systeem dat ervoor zorgt dat u optimale bewegingsvrijheid, flexibiliteit én ondersteuning heeft in bed. De nieuwste stof, chenille, die voor dit bed wordt gebruikt is een hoogwaardige stofsoort met aangename en zachte buitenkant.

Neem contact met ons op en Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

^