Interlübke

Sinds Leo Lübke in 1937 in het stadje Wiedenbrük een speciaalfabriek voor hoogwaardige slaapkamers oprichtte vervaardigt Interlübke kastsystemen en bedden van hoge kwaliteit. Met Interlübke individueel is het mogelijk om elk meubel volledig naar uw wensen aan te passen. Van afmetingen en lak tot aan speciale boorgaten en uitsparingen.

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

De systemen van Interlübke

Interlübkes grote keuze aan beddensystemen biedt ongewoon, scherp ontwerp met compromis-loos comfort. De bedden zijn praktisch custom-made, aangezien u vrij bent in de keuze tussen alle kleuren, afmetingen en materialen die voor een specifiek ontwerp beschikbaar zijn. Indien gewenst, kan ook een ligsysteem worden geïnstalleerd dat de nacht tot een tijd van echte rust voor uw lichaam maakt. De indeling van de kastsytemen is door u zelf samen te stellen. Er zijn praktisch geen beperkingen zolang u er de ruimte voor hebt.

De designmeubelen van Interlübke kunt u volledig aanpassen aan uw eigen persoonlijke stijl en wensen. Elegant, royaal en uitzonderlijk praktisch. In de collectie vindt u prachtige strakke opbergsystemen voor in de slaap- of woonkamer. Interlübke heeft zich daarnaast gespecialiseerd in praktische custom-made bedden. De producten zijn leverbaar in talloze kleuren en afmetingen.

Interlübke met vrijheid, vreugde en moed!

Voor Interlübke is vrijheid het vermogen om het maximum aan individualiteit en flexibiliteit te bieden voor het ontwerp van elk meubelstuk. Op een unieke manier maakt Interlübke producten die voldoen aan al uw wensen. Meubelen worden door Interlübke op dezelfde manier als een kleermaker een pak maakt, zodat de stukken in perfecte harmonie zijn met uw huis, levensstijl, ideeën en voorkeuren.

Elk dressoir, opbergsysteem en kleerkast gecreëerd bij interlübke is het bewijs dat het mogelijk is om een ​​universele klassieker te creëren die ook perfect bij het individu past. Kleuren, kabelopeningen, afmetingen en fittingen zijn allemaal op het fijnste detailniveau aangepast, maar voldoen nog steeds volledig aan de strengste industriële normen op het gebied van precisie en vakmanschap. Het creëren van unieke klassiekers, dat is vrijheid.

Waarom Interlübke zoveel aandacht besteed aan het ontwerpen, ontwikkelen en creëren van meubels die nog steeds gemaakt worden in Duitsland? Het antwoord op deze en soortgelijke vragen is verrassend eenvoudig: plezier en vreugde. Het plezier in handwerk, de vreugde van het aanpakken van complexe uitdagingen, het plezier om de competenties keer op keer te demonstreren en de vreugde om iets te creëren waar zij trots op kunnen zijn. Maar bovenal het plezier om de vreugde te zien die klanten ervaren met hun meubels.

Als laatste is er moed voor nodig om minimalistische ontwerpen te maken zonder compromis. Dat is hoe klassiekers worden geboren. Interlübke is nu al 80 jaar moedig en zij dragen dit trotse verleden naar de toekomst.

Interlübke doet waar zij goed in zijn. Dit betekent de toewijding aan de best beschikbare materialen, vakmanschap, ontwerp en vertrouwen in de moed van klanten en partners. Dat is hoe het meubilair de tand des tijds doorstaat en een blijvende indruk achterlaat. Moed loont: in vrijheid, in vreugde en dus in de toekomst.

Interlübke bij Pot Interieur

Kom de slaapkamers en kasten bekijken in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten. Zij kunnen samen met u uw situatie en uw wensen bespreken om zo tot de beste keuze voor uw interieur te komen.

Zo kunt u de Interlübke Studimo kast geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen zodat de kast in iedere ruimte prachtig staat. De kast bestaat uit een veelzijdig en uitgebreid modulair systeem waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Kies bovendien uit diverse deuren, laden, kleppen een schuifdeuren om de kast helemaal op uw interieur af te stemmen.

Of kom proefliggen op het Jalis bed, alleen zweven is leuker! Dit zachte bed is volledig gevormd als een kussen en voorziet zijn gebruiker van een ongekend heerlijk slaapcomfort. Wanneer komt u proefliggen?

Om er zeker van te zijn dat uw gewenste Interlübke meubel op dit moment in onze winkel staat kunt u het beste van te voren even contact met ons opnemen. Dat voorkomt teleurstellingen.

^