Jori

Jori

Een van de experts op het gebied van relaxen en zitten is het Belgische topmerk Jori. Jori personaliseert het zitten als het ware voor u. U heeft een ruime keuze uit het brede assortiment relaxmeubels. Deze meubels zijn verkrijgbaar met verstelbare rugleuningen, armleggers, aanpasbare zithoogten of een uniek relaxmechanisme. Creëer uw ideale, persoonlijke meubel!

Producten 1-12 van 39

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 39

Pagina
per pagina

Zetels van Jori

Jori's ideale wereld is een wereld van grenzeloos comfort gecombineerd met top design en hoge kwaliteit. Het specialisme van Jori is natuurlijk de fauteuil en dan in het bijzonder de relaxfauteuil. Gerenommeerde modellen zijn dan bijvoorbeeld de Jori Brainbuilder en de Jori Yoga. De Jori Brainbuilder fauteuil is de ideale fauteuil voor zowel op kantoor als thuis.  De stoel staat garant voor totale ontspanning, zowel in lig- als in zithouding en is verkrijgbaar in verschillende formaten en varianten.

In de Jori JR-7360 Yoga fauteuil kunt u van top tot teen helemaal ontspannen. Deze innovatieve stoel ontworpen door Verhaert New Products & Services zorgt ervoor dat uw hele lichaam kan relaxen en u volledig tot rust kunt komen. Deze stoelen heeft Pot Interieur direct uit voorraad leverbaar. Bestel ze eenvoudig online en geniet binnen enkele dagen van uw aankoop!

Jori richt zich niet alleen op fauteuils en relaxfauteuils, maar heeft ook prachtige banken in het assortiment, zoals de Jori Linea. Ook bij de banken staat het ultieme zitcomfort centraal. Hierom is het ook mogelijk de bank op uw ideale zithoogte, -diepte en rughoogte af te stemmen.

Meer over Jori

Jori werd in 1963 opgericht door Juan Jorion die met behulp van zijn liefde voor het vak en hoogwaardige materialen op zoek ging naar het perfecte zitcomfort. Wil iets goed aanvoelen dan moet het materiaal ook goed zijn. De stoelen van Jori zijn zodoende gemaakt van de meest natuurlijke grondstoffen.

Deze manier van denken delen ook de ontwerpers die met Jori samenwerken. Juist in deze tijd waarin steeds meer mensen op zoek gaan naar duurzamere oplossingen is Jori een merk die dit al sinds zijn oprichting na streeft. Jori weet innovatief zitcomfort, kwaliteit, tijdloos design, duurzaamheid en belgisch vakmanschap te combineren tot uitzonderlijke meubels die elk interieur sieren.

Jori werkt samen met diverse vooraanstaande designers en specialisten zoals Jean-Pierre Audebert, Christophe Giraud, Verhaert New Products & Services, Pocci+Dondoli, Hugo de Ruiter, Cuno Frommherz, Joachim Nees en Frans Schrofer.

Met een van de prijswinnende meubelstukken van Jori haalt u zich een echt pronkstuk in huis waarop gezeten mag worden!

^