Jori

Een van de experts op het gebied van relaxen en zitten is het Belgische topmerk Jori. Jori personaliseert het zitten als het ware voor u. U heeft een ruime keuze uit het brede assortiment relaxmeubels. Deze meubels zijn verkrijgbaar met verstelbare rugleuningen, armleggers, aanpasbare zithoogten of een uniek relaxmechanisme. Creër uw ideale, persoonlijke meubel!

Jori's ideale wereld is een wereld van grenzeloos comfort gecombineerd met top design en hoge kwaliteit. Het specialisme van Jori is natuurlijk de fauteuil en dan in het bijzonder de relaxfauteuil. Gerenommeerde modellen zijn dan bijvoorbeeld de Jori Brainbuilder en de Jori Yoga. Deze heeft Pot Interieur direct uit voorraad leverbaar. Bestel ze eenvoudig online en geniet binnen enkele dagen van uw aankoop! 

Jori richt zich niet alleen op fauteuils en relaxfauteuils, maar heeft ook prachtige banken in het assortiment, zoals de Jori Linea. Ook bij de banken staat het ultieme zitcomfort centraal. Hierom is het ook mogelijk de bank op uw ideale zithoogte, -diepte en rughoogte af te stemmen. 

U kunt uw favoriete Jori-meubel configureren met de Jori configurator. Bekijk de configurator hier!


1 tot 16 van 78 producten worden getoond

1 tot 16 van 78 producten worden getoond
Jori Ontwerpers

Christophe Giraud
De Franse architect Giraud heeft zijn sporen verdiend in elk opzicht van de architectuur. Van de bouw van openbare en particuliere gebouwen, via showrooms en vergaderzalen, tot verpakkingsontwerp en design van gebruiksvoorwerpen. Van zijn hand zijn onder andere afkomstig: Jori JR-4280 Ovni fauteuil en Jori JR-3250 Angel bank.

Jean-Pierre Audebert
Als Frans interieurarchitect is Audebert lid van de beroemde ‘Société des Artistes Décorateurs’ van Parijs, de absolute top van Franse ontwerpers op het gebied van interieur en architectuur. Hij verdiende zijn strepen met interieurprojecten voor financiële instellingen, openbare gebouwen en scholen en verscheidene projecten voor de TGV. Voor Jori ontwierp hij onder andere: Jori JR-6880 Pegasus fauteuil en de Jori JR-7260 Mensana fauteuil.

Verhaert New Products & Services 
Verhaert New Products & Services is een befaamd innovatiecentrum dat vernieuwende producten en systemen ontwikkelt voor verschillende sectoren : industrie, lifestyle, medische en openbare sector. Als een laboratorium voor innovatie begeleidt Verhaert het creatieproces bij Jori. Beide ondernemingen werken nauw samen om nieuwe ideeën toe te spitsen op de waarden van Jori: design, comfort en duurzaamheid. De reeds jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven werpt duidelijk zijn vruchten af. Voorbeelden hiervan zijn het ontwerp van het gepatenteerde relaxmechanisme en de modellen Jori JR-8500 Variabolo, Jori JR-7860 Pilot fauteuil en de Jori Chillap JR-9080 fauteuil.