Luxaflex

Luxaflex

Luxaflex staat al zeventig jaar lang klaar voor Nederlandse huishoudens met raambekleding. Het bedrijf “Hunter Douglas Machinery Corporation” werd in 1951 opgericht door Joe Hunter en Henry Sonnenberg. In dat jaar werden de horizontale jaloezieën onder de naam Luxaflex gepresenteerd. Deze praktische en functionele raambekleding werd direct een ongekend succes, tot de dag van vandaag. Inmiddels is de collectie enorm uitgebreid met uiteenlopende raambekledingsoplossingen op maat.
Luxaflex staat voor hoge kwaliteit op maat. De raambekleding kan helemaal worden afgestemd op uw woonwensen. De collectie bestaat uit binnen- en buitenzonwering in een scala aan designs, kleuren en stoffen. Bovendien biedt Luxaflex® innovatieve bedieningssystemen, van eenvoudige bedieningen tot slimme en gemotoriseerde besturingssystemen zoals bijvoorbeeld de nieuwste PowerView® Automation.

Binnenzonwering: van gordijnen tot jaloezieën...

De collectie van Luxaflex reikt echt oneindig ver. Een aantrekkelijk venster en het juiste licht kunnen een interieur letterlijk in een heel ander daglicht zetten. De collectie binnenzonwering bestaat uit diverse gordijnen en jaloezieën, maar ook shades, shutters en horren, die in veel trendy stoffen en dessins verkrijgbaar zijn. Hieronder een greep uit de collectie Luxaflex zonwering voor binnen:

 • Gordijnen
 • Rolgordijnen
 • Houten jaloezieën
 • Shutters
 • Vouwgordijnen
 • Horren
 • Duette shades
 • Houten jaloezieën
 • Horizontale jaloezieën
 • Verticale jaloezieën
 • Silhouette shades
 • Plissé shades
 • Twist rolgordijnen

Luxaflex biedt unieke zonwering aan, zoals de Duette shades. Naast de schoonheid van het product waarmee u de lichtinval in huis kunt reguleren, heeft de Duette shades ook andere voordelen. Zo werkt de zonwering energiebesparend en geluiddempend. De Duette shades hebben de bijzonder structuur van een honinggraat. Hierdoor kunnen de shades op een subtiele manier het daglicht filteren, de kamertemperatuur reguleren, de omgevingsgeluiden dempen en het energieverbruik verlagen. De Duette shades zijn ook wel bekend onder de naam: dubbele plissés (Dupli).

Shutters zijn ongekend populair op dit moment. Het voordeel van Shutters is onder andere de lange levensduur. De duurzame zonwering geeft bovendien een vakantiegevoel in eigen huis. De shutters zijn dan ook een veel gebruikte oplossing in warme landen waar de zon gebaat is bij zwaarder geschut dan alleen gordijnen. Ze houden licht en warmte buiten de deur. Shutters zijn bovendien helemaal op maat verkrijgbaar, dus ook toe te passen bij ramen met een speciale vorm. Het maakt dus niet uit of het een kiepraam betreft of een hoog, breed, klein raam, voor elk type raam heeft Luxaflex een shutter voor u!

Luxaflex bij Pot interieur

De inspirerende zonwering van Luxaflex is verkrijgbaar bij ons! Pot interieur staat voor kwaliteitsproducten en daar hoort natuurlijk ook de zonwering van Luxaflex bij. Wij zijn officiële Luxaflex dealer en kunnen u als specialist hierin optimaal adviseren.
Naast diverse studio’s met designmeubelen, in onze winkel met maar liefst 15.000 vierkante meter winkelvloeroppervlakte, hebben wij ook een afdeling woonstoffering waar u de mooiste merken vindt die alles kunnen bieden op het gebied van stofferingen voor in huis. De producten van Luxaflex staan ruim opgesteld op deze afdeling. Bent u op zoek naar raambekleding? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel, indien gewenst op afspraak. Onze deskundige stylisten laten u graag zien wat mogelijk is en voorzien u van het beste advies.

^