Tribù

Tribù

Het Belgische Tribù is niet meer weg te denken uit de wereld van design tuinmeubelen. In het begin van de jaren '90 heeft het merk zich ontpopt tot pionier die het terras en de tuin als verlenging van het huis zag. Dankzij hun lange ervaring in dit vakgebied is het bedrijf tot een internationaal gerenommeerd merk uitgegroeid. Tribù wilt graag dat u even ontstresst terwijl u comfortabel onderuitzakt in de mooie design meubelen.

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

De tuinmeubel designs van Tribù 

De meubelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige een pure, tijdloze stijl en kwaliteit. Dankzij het uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen, zoals stoelen, tafels, maar ook parasols en terras accessoires kunt u uw terras omtoveren tot een plek waar u heerlijk kunt genieten van lange zomeravonden met familie en vrienden. De meubelen van Tribù zijn, zoals ze het zelf noemen, een mix tussen eigentijdse elegantie, karaktervolle puurheid en eigenwijs modernisme.

De design tuinmeubelen hebben een prachtige, verfijnde detailafwerking die gelijkwaardig is aan binnenhuismeubelen. Alle ontwerpers die hebben bijgedragen aan de uitzonderlijke collectie van Tribù delen dan ook deze visie. Zij worden hierop geselecteerd en hanteren in hun designs hetzelfde unieke gevoel voor details en eenvoudige lijnen.

Door de hoge kwaliteit van de meubels levert Tribù ook aan vele horeca bedrijven. De luxe buitenmeubelen van Tribù worden inmiddels in meer dan 70 landen aangeboden en behoren tot de beste in de branche.

Het DNA van Tribù 

De ontwerpen van Tribù zijn modern en tijdloos waarbij de bij elk ontwerp streven naar duurzame en hoogwaardige materialen. Door deze kritische keuzes zijn de meubels bestand tegen alle weersinvloeden. Ze hebben een onverzadigbare passie voor innovaties en zijn telkens op zoek naar nieuwe materialen en mogelijkheden. Ze komen functionaliteit en ongeëvenaard comfort bij elkaar. In de tuinmeubelen van Tribù kunt u optimaal ontspannen en genieten van het moderne en serene uiterlijk. Het draagt allemaal bij aan de rust die we onszelf vaker zouden moeten gunnen.

Ten slotte heeft Tribù een groot respect voor zijn arbeiders en het milieu. Zij zetten zich intensief in voor goede arbeidsomstandigheden en verantwoorde producten en verpakkingen.

Tribù bij Pot Interieur

Eigentijds, modern en puur. Geniet van de mooiste tuinmeubels uit de Tribù collectie. U vindt ze allemaal op deze pagina. Zoals de gezellige Tribù Vis à Vis Outdoor bank. Deze zithoek bestaat uit losse modules zodat u hem volledig naar uw wens kunt vormgeven. Hij is gemaakt van teakhout en is voorzien van hoogwaardige kussens waarin u heerlijk  kunt wegzakken. Zoekt u eerder naar een prettige outdoor tafel waar u gezellig aan kunt eten? Dan is de weersbestendige Tribù Vis à Vis Outdoor tafel dé tafel voor u. Het is stoere tafel met een eenvoudig strak design.

Neem ook een kijkje bij onze andere tuinmeubelen of doe inspiratie op in onze winkel.

^